"DELIJE" SU OVO ČEKALE: Najvredniji fudbaler Crvene zvezde potpisao novi ugovor?!
Strahinja Eraković (desno) ostaje sa crveno-belima, Foto: Starsport©

najveće pojačanje

"DELIJE" SU OVO ČEKALE: Najvredniji fudbaler Crvene zvezde potpisao novi ugovor?!

Ovim činom, Zvezda može znatno više da zaradi od njega, ali realno je i da ostane u klubu

Objavljeno:

Pisalo se da je njegov odlazak sa stadiona "Rajko Mitić" gotova stvar, ali sada se čini da od toga nema ništa, na radost navijača Crvene zvezde.

Jedan od njihovih najboljih igrača, Strahinja Eraković, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine, prenosi Telegraf.

Eraković je dete Zvezde, prošle godine se afirmisao kao jedan od ključnih igrača i zavredio pažnju mnogih evropskih velikana, ali je Zvezda odbila brojne ponude za njega i odlučna je da on ostaje najmanje dok ne prođu evropske kvalifikacije.

Strahinja Eraković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ukoliko bi se ušlo u Ligu šampiona, onda ima rezona i da ostane, jer će se u kasu crveno-belih od UEFA prihoda sliti najmanje 30 miliona evra, pa ne mora da prodaje najbolje igrače.

Zvezda je ozbiljno pojačala konkurenciju na štoperskim pozicijama, pošto je letos stigao Nemanja Milunović, koji je odmah doneo i kvalitet, a u jednom navratu gledali smo na terenu i Milunovića i Erakovića i Dragovića u liniji sa tri štopera.

Zvezda je ovim potpisom napravila veliki posao, jer je "blindirala" tržišno najvrednijeg fudbalera u ovom trenutku, za koga na Marakani očekuju više od 10 miliona evra prihoda kada ga budu prodali.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.