ZVEZDA BEZ TRI UZDANICE NA REVANŠ PJUNIKU! Dejan Stanković ne želi da rizikuje!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

SPISAK IGRAČA ZA JERMENIJU

ZVEZDA BEZ TRI UZDANICE NA REVANŠ PJUNIKU! Dejan Stanković ne želi da rizikuje!

Crveno-beli otpustovali u Jermeniju bez tri važna igrača

Objavljeno: 12:15h

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Jermenije gde će u utorak (19.00) odigrati revanš utakmicu 3.kola kvalifikacije za Ligu šampiona protiv Pjunika.

Trener Dejan Stanković na put je poveo 21 igrača, među kojima nema levog beka Milana Rodića zbog isključenja u prošlonedeljnom duelu.

Pored suspendovanog Milana Rodića, na put Stanković nije poveo ni Mirka Ivanića i Aleksandra Pešića, koji je istegao zadnju ložu, pa u srpskom šampionu nisu želeli ništa da rizikuju.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: FK Crvena zvezda

Prvi susret koji je odigran na "Marakani" crveno-beli su dobili rezultatom 5:0, pa će revanš meč za pampiona Srbije biti samo rutiski posao. Pobednik iz dvomeča igraće u plej-ofu za najelitnije evropsko klupsko takmičenje sa boljim iz duela Makabi Haife i kiparskog Apolona, to će najverovatnije biti Izraelci koji su prvi meč dobili sa 4:0.

Utakmica između Crvene zvezde i Pjunika se igra u utorak u Jerevenu sa početkom u 19.00 časova uz direktan prenos na RTS i i Areni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.