SADIK USKORO IDE IZ ALMERIJE: Poznato je gde i kada ide Nigerijac, u Humsku uskoro stižu milioni!
Umar Sadik, Foto: Profimedia

sve su dogovorili

SADIK USKORO IDE IZ ALMERIJE: Poznato je gde i kada ide Nigerijac, u Humsku uskoro stižu milioni!

Naime, s obzirom da Almerija za sedam dana u prvom kolu Primere igra protiv Reala na svom terenu, želja čelnika kluba je da Sadik odigra taj meč

Objavljeno:

Čitavih godinu dana traju spekulacije gde će Umar Sadik otići iz Almerije, ali sada kada je njegov klub izborio povratak u Primeru, izgleda da su se stekli uslovi da uprava Almerije konačno popusti i prihvati jednu od primamljivih ponuda za svog najboljeg strelca.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Dortmund zainteresovan za visokog Nigerijca, ali kako sada stvari stoje, bivši napadač Partizana će ipak ostati u Španiji.

Sada je u prvi plan izbila ponuda Viljareala koji je navodno spreman da izdvoji 30 miliona evra za Sadikov transfer, ali će se sa realizacijom još malo sačekati.

Naime, s obzirom da Almerija za sedam dana u prvom kolu Primere igra protiv Reala na svom terenu, želja čelnika kluba je da Sadik odigra taj meč, da sa njim u timu Almerija eventualno iznenadi šampiona, pa da onda dođe do potpisivanja ugovora.

Znate već da u Partizanu sve to nestrpljivo iščekuju, jer klubu iz Humske sada sleduje deset posto od narednog Sadikovog transfera. Ako obeštećenje zaista bude 30 miliona evra, Partizan će dobiti tri miliona.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.