OSIJEK MUČI ISTU MUKU KAO PARTIZAN: Bjelica kao Stolica ne pomišlja da podnese ostavku!
Nenad Bjelica ne želi da podnese ostavku, Foto: EPA/Sedat Suna

sve isto

OSIJEK MUČI ISTU MUKU KAO PARTIZAN: Bjelica kao Stolica ne pomišlja da podnese ostavku!

I dok se trener Partizana nada još nekim pojačanjima koja nikako da stignu, Bjelica je u izjavi hrvatskim novinarima poručio da ostaje na klupi Osijeka dok to predsednik kluba bude želeo

Objavljeno:

U poslednje vreme mogu se povući paralele između Osijeka i Partizana. I jedni i drugi su prošle sezone dugo bili u igri za osvajanje titule, ali je Osijek na kraju poklekao u trci sa Dinamom, a Partizan u Srbiji nije uspeo da prekine Zvezdinu dominaciju.

Ovog leta i jedni i drugi su loše započeli novu sezonu. Partizan ima samo jednu pobedu u prva četiri superligaška kola, poražen je i u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a u Larnaki, a Osijek takođe ima jednu pobedu u prva četiri kola hrvatskog prvenstva, uz to je i neočekivano eliminisan u kvalifikacijama za Ligu konferencija od kazahstanskog Kižilžara.

Zajedničko i jednima i drugima je i da su poraženi od ekipa koje posle prva tri kola nisu imale nijedan osvojen bod - Partizan od Novog Pazara sa 1:0, a Osijek od Istre takođe sa 1:0.

1 / 6 Foto: EPA/Antonio Bat

Međutim, ni trener Partizana Ilija Stolica, ni trener Osijeka Nenad Bjelica za sada ne pomišljaju na ostavke.

I dok se trener Partizana nada još nekim pojačanjima koja nikako da stignu, Bjelica je u izjavi hrvatskim novinarima poručio da ostaje na klupi Osijeka dok to predsednik kluba bude želeo.

- Ne razmišljam o ostavci. Spreman sam razgovarati s predsednikom kao što smo već razgovarali i kada je izrazio želju da ostanem na klupi. Dok tako predsednik misli, ja sam trener Osijeka. Trenutno se nalazimo u fazi kad smo ranjivi. Imamo problema u napadu i teško zabijamo, a u odbrani smo slabi - izjavio je Bjelica, a prenosi ''Index''.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.