NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Mitrović NAJBOLJI U ISTORIJI FULAMA!
Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia

vetar u leđa

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Mitrović NAJBOLJI U ISTORIJI FULAMA!

Navijači su dali svoj glas.

Objavljeno: 16:21h

Predstojeća sezona Aleksandra Mitrovića u dresu Fulama biće njegova šesta u tom londonskom klubu, a pred sam početak iste dobio je veliko priznanje i to od strane navijača - izglasan je za najboljeg napadača u istoriji kluba!

Glasanje je sprovedeno na sajtu kluba sa "Krejven Kotidža", devet napadača je ušlo u uži izbor, a pobedu je odneo srpski fudbaler.

1 / 6 Foto: Starsport©

Mitrović je do priznanja stigao sa 26,6% glasova, a najbliži mu je bio Gordon Dejvis sa 5,2% glasova manje. Dejvis je dres Fulama nosio u dva navrata osamdesetih godina prošlog veka.

Partizan bi bio STRAH I TREPET: Da oni igraju u crno-belom igrala bi se LIGA ŠAMPIONA a ne kvalifikacije za LE!

Srpski napadač je drugi najbolji strelac u istoriji kluba sa 96 golova, a ispred njega je samo Grejem Legat sa 19 golova više. Ipak, kako je on igrao još pedesetih godina i retko ko pamti njegove igre, Škot se našao tek na šestom mestu.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: Profimedia

Ovako izgleda kompletna lista:

Aleksandar Mitrović - 26,6% Gordon Dejvis 21,4% Luj Saha 13,8 % Džoni Hejns 11,7 % Klint Dempsi 8,2 % Grejem Legat 7,8 % Alan Klark 4,7 % Brajan Mekbrajd 3,6% Bedford Džezard 2,2%

Fulam će svoju premijeru nakon povratka u Premijer ligu imati u subotu, kada će na svom stadionu dočekati Liverpul od 13.30.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.