OKRENUTA DRUGA STRANICA! Izgleda da je rok za zainteresovane klubove istekao!
Nikola Milenković, Foto: Profimedia

PREGOVORI SU U TOKU!

OKRENUTA DRUGA STRANICA! Izgleda da je rok za zainteresovane klubove istekao!

Nikola Milenković sada je najbliži da ostane u Firenci

Objavljeno: 19:24h

Izgleda da je rok za zainteresovane klubove, konkretno Juventus, Inter i Totenhem, istekao, pa je srpski reprezentativac Nikola Milenković sada najbliže tome da ostane u Firenci.

Kako javlja dobro upućeni Skaj Sport, predstavnici igrača danas su se sastali sa rukovodstvom Fiorentine kako bi razgovarali o potpisivanju novog višegodišnjeg ugovora.

Prošle nedelje italijanski mediji su pisali o tome da je uprava kluba dala srpskom štoperu i njegovom menadžeru Faliju Ramadaniju deset dana da pronađu novi klub i donesu ponudu od 15.000.000 evra ili će u suprotnom Milenković biti skinut sa transfer liste. Ipak, kako te ponude nije bilo, a vrlo verovatno nema ni naznaka da bi nešto kokretno po tom pitanju moglo da se desi, okrenuta je druga stranica.

1 / 3 Foto: Profimedia

Do sada se u tamošnjim medijima pisalo da je Fiorentina sprema Milenkoviću da ponudi oko 3.500.000 evra po sezoni, što je neka cifra koju bi mogao da dobije i u Interu i Juventusu, ali ostaje da se vidi šta znači termin "višegodišnji" ugovor, pošto se do sada pominjala trogodišnja saradanja.

U svakom slučaju deluje sve izvesnije da će reprezentativni štoper započeti i šestu sezonu u dresu Fiorentine. Milenković je na Artemio Franki stigao na leto 2017. godine za obeštećenje od 5.500.000 evra. Odigrao je 172 utakmice u svim takmičenjima za Fiorentinu i postigao 14 golova.

Za reprezentaciju Srbije popularni Bleki zabeležio je 37 nastupa. Ostanak u Firenci bi mu značio i nastavak kontinuiteta igara u startnoj postavi, a samim tim i željenu takmičarsku formu uoči Mundijala u Kataru.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.