TOMA ZDRAVKOVIĆ, KONOBARI, KUVARI, MALTEŽANI... Prepucavanje Sivića i Kosanovića postaje pravi HIT!
Tomislav Sivić, Foto: Starsport©

superliga srbije

TOMA ZDRAVKOVIĆ, KONOBARI, KUVARI, MALTEŽANI... Prepucavanje Sivića i Kosanovića postaje pravi HIT!

Radnički je u kvalifikacijama za Ligu konferencija eliminisan od Gzire posle produžetaka, a klub sa Malte je potom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija odigrao 0:0 sa Volfsbergerom, u Austriji

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić rekao je da pred gostovanje Mladosti u Lučanima u Superligi Srbije ima mnogo kadrovskih problema.

- Zaista je neverovatno sa čime se sve suočavamo. Konkretno, za Lučane, nema Savića, Marjanovića i Tomića, sve zbog povreda. Nema Pejovića i Gakua zbog crvenih kartona. Sada se pojavio i Škrbić, ali još je daleko njegov povratak na teren - rekao je Sivić na konferenciji za novinare na Čairu.

- Imam igrače pred sobom, a zapravo ih nemam, ne mogu na njih da računam - naveo je Sivić i dodao da se na sve ovo kod nekoliko igrača "pojavila nekakva alergija".

FK Radnički Niš, FK Gzira
foto: Starsport©

Radnički je u kvalifikacijama za Ligu konferencija eliminisan od Gzire posle produžetaka, a klub sa Malte je potom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija odigrao 0:0 sa Volfsbergerom, u Austriji.

Sivić smatra da je to potvrda da Gzira nikako nije neozbiljan poluamaterski klub, kako je nagovestio Milorad Kosanović kritikujući Nišlije posle eliminacije.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

- U Srbiji ste uvek imali stručnih konsultanata, koji se, posle utakmica kao što je bila ova naša sa Gzirom, jave sa svojom ekspertizom, koja je, naravno, uvek negativna. Pokazalo se da to baš nisu 'konobari i kuvari' - rekao je Sivić.

Tomislav Sivić
foto: Starsport©

- Četiri-pet igrača Gzire bili bi pojačanja za 90 odsto naših superligaša. Ne bih da polemišem sa 'ekspertima', svako ima pravo da iznese svoje svoje mišljenje. Mada, jedan gospodin koji je komentarisao naš poraz od Gzire je poput onih ljudi koji odu u kafanu i naruče jednu veselu pesmu od Tome Zdravkovića. Otprilike tako i od njega možete čuti nešto pozitivno - zaključio je trener Radničkog.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.