ILIEV OTIŠAO, ALI STIGLA NJEGOVA VELIKA ŽELJA! Partizan doveo bivšeg REPREZENTATIVCA Srbije!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

bum!

ILIEV OTIŠAO, ALI STIGLA NJEGOVA VELIKA ŽELJA! Partizan doveo bivšeg REPREZENTATIVCA Srbije!

Crno-beli će imati još jednu napadačku opciju

Objavljeno: 11:14h

FK Partizan je doveo svoju dugogodišnju želju i dodatno se ofanzivno pojačao!

Doskorašnji napadač Brondbija Andrija Pavlović (28) stiže u Humsku, piše Telegraf.

Crno-beli su rešeili da pojačaju konkurenciju Rikardu Gomešu, imaju rešenje više u ofanzivnom delu tima i izbor je pao na nekadašnjeg A reprezentativca Srbije, koji će potpisati ugovor na dve godine i među crno-bele stiže kao slobodan fudbaler, pošto je nedavno raskinuo ugovor sa danskim klubom.

Misiju angažovanja Pavlovića je započeo doskorašnji sportski direktor Ivica Iliev i to onog trenutka kada se napadač spor azumno rastao sa Dancima, no, kako je u međuvremenu napustio crno-bele, posao je nastavio generalni direktor Miloš Vazura, koji je minulih dana pregovarao sa igračem.

Andrija Pavlović
Andrija Pavlovićfoto: EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Pavlović je imao još nekoliko opcija da karijeru nastavi u inostranstvu, ali je odlučio da se vrati u srppski fudbal, jer epizoda u Brondbiju nije bila sjajna i pokušavao je da napusti pomenuti klub već nekoliko meseci, da bi se na kraju ipak dogovorio sa Dancima.

Andrija Pavlović
Andrija Pavlovićfoto: Zorana Jevtić

Inače, nine prvi put da se Pavlović nalazi na "radaru" Partizana, crno-beli su ga hteli još u vremenu kada je bio igrač Kopenhagena, a pre prelaska u Rapid iz Beča, ali je sam igrač tada odlučio da se okuša u Austriji i pogrešio, jer pošto nije dobio prostor koji je očekivao.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.