PAVLOVIĆ NEOČEKIVANO OSTAO BEZ KLUBA! Možda ode u Partizan
Andrija Pavlović nije se najbolje snašao u Danskoj, Foto: Saša Pavlić Koky

iznenada

PAVLOVIĆ NEOČEKIVANO OSTAO BEZ KLUBA! Možda ode u Partizan

Promenio je nekoliko klubova, no nigde nije prikazao svoj pun sjaj

Objavljeno:

Danski fudbalski klub Brondbi potvrdio je na svojim zvaničnim stranicama da su sporazumno rakskinuli ugovor sa srpskom napadačem Andrijom Pavlovićem!

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog u Brondbi je stigao iz Rapida 2020. godine za 1,3 miliona evra i potpisao je ugovor na četiri godine. Međutim, nije se naigrao. Pogotovo u drugom delu ove sezone.

SRBIN POČINIO NAJVEĆU IZDAJU U ZEMLJI: Zbog ovoga se moji dresovi sigurno neće dobro prodavati!

- Pavlović je kvalitetan fudbaler i dobar momak, ali nažalost, ni Andrija, ni Brondbi nisu dobili ono što su očekivali. Dešava se to u fudbalu, zato smo se saglasali da nam se putevi rastave. Hvala Pavloviću na trudu, želimo mu dosta sreće u nastavku karijere - poručio je direktor Brondbija Karsten Jansen.

Pavlović je bio jedan od najboljih prodaja Čuke iz koje je otišao u Kopenhagen. Pominjao se 2018. godine i kao potencijalno pojačanje Partizana, kada se pisalo da su pregovori daleko odmakli. Međutim, na kraju je otišao u Rapid.

S obzirom na to da je slobodna igrač, kao i da crno-belima treba još jedno pojačan je u navali, ne bi bilo iznenađenje da Pavlović ovog leta završi u Humskoj...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.