POTPUNO LUDILO! Partizan i Zvezda KUPUJU u istom klubu - "večiti" na pragu NEOČEKIVANIH pojačanja! (VIDEO)
Duel Erakovića i Gomeša, Foto: Starsport

gde ima dima, ima i vatre

POTPUNO LUDILO! Partizan i Zvezda KUPUJU u istom klubu - "večiti" na pragu NEOČEKIVANIH pojačanja! (VIDEO)

Srpski klubovi se orjentisali na gruzijsko tržište

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan još uvek nisu dali završnu reč na letnjoj pijaci.

Pravo niotkuda je stigla vest da su "večiti" zainteresovani za kupovinu iz redova istog gruzijskog kluba, Dinamo Batumija.

Naime, Zuriko Davitašvili i Irakli Azarovi je trebalo da se presele u Italiju da se bave fudbalom, ali je iznenada došlo do zaokreta, pa prema pisanju sajta "90 WUTI", njih dvojica bi mogli da pojačaju redove "večitih rivala"

Doduše, navedeno je da bi oni trebalo da pređu u "top timove iz Srbije", da bi kasnije bilo konkretizovano da je potonji među njima na pragu srpskog šampiona.

Ova priča "pije vodu" iz razloga što Irakli Azarovi pokriva poziciju levog beka, tačnije pozicije za koju bi Milan Rodić konačno mogao da dobije adekvatnu zamenu. Pogotovo što je u pitanju 19-godišnjak kome je potrebno vreme da se uklopi i usavrši dovoljno da bi dobio značajniju ulogu u bilo kom timu sa nešto višim ambicijama.

Kada je Zuriko Davitašvili u pitanju, njegovo prirodno mesto na terenu je levo krilo, što znači da bi u realnosti poslužio kao nadogradnja sastavima i Crvenoj zvezdi i Partizanu. Ipak, u postu pomenutog izvora se ne pominje njegova tačna destinacija.

Inače, reč je o 21-godišnjaku, koji iza sebe već ima solidno iskustvo igranja profesionalog fudbala. Karijeru je počeo 2017. u Dinamo Tbilisiju, veći deo iste je proveo u Rusiji, da bi se 2022. vratio u rodnu Gruziju.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.