TEŠKA SUDBINA MAJKE ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Slavni fudbaler ovako govori o Jurki koja je podnela najveći teret!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Profimedia

potresno

TEŠKA SUDBINA MAJKE ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Slavni fudbaler ovako govori o Jurki koja je podnela najveći teret!

Konačno može da uživa sa unucima u pristojnim uslovima

Objavljeno: 11:00h

Proslavljeni fudbalski as Zlatan Ibrahimović je imao teško detinjstvo, a najveći teret je podnela njegova majka Jurka Gravić o kojoj se vrlo malo zna.

Šveđanin je izdao autobiografiju pod nazivom "Adrenalin" gde je spomenuo majku.

- Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga da bude bliže sestrama. Želimo da joj pošaljemo Maksija i Vinsenta kada god možemo, same, bez mame i tate. Moraju da se nauče da budu samostalni. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može mnogo toga naučiti - napisao je Ibrahimović. - Moja je majka danas spokojna i njena sreća i mene čini srećnim. Na licu i rukama možeš joj pročitati koliko se naradila u životu. Ustajala je u četiri ujutru i odlazila na posao, vraćala se popodne i vodila računa o petoro dece. Imala je dva muža Balkanca koji su pili i bili joj više na teret nego od pomoći - stoji u Zlatanovoj ispovesti.

Zlatan Ibrahimović sa majkom
Zlatan Ibrahimović sa majkomfoto: Printscreen

Ibrahimovićeva majka Jurka Gravić rođena je u selu Prkos, u zadarskom primorju, a njegovog oca upoznala je u Švedskoj, gde su oboje emigrirali.

Šefik je rođen u Bijeljini, a u u Švedsku stigao 1977. godine, dok se četiri godine kasnije rodio Zlatan.

Majka je za život zarađivala kao čistačica, a porodične prilike kvario je teški očev alkoholizam. Rastali su se kada je Zlatan imao dve godine. Odrastao je u Rozengardu, delu Malmea, poznatom kao geto, kvart doseljenika.

Živeo je u haosu, na mestu gde su tuče bile svakodnevnica. A on se tukao i krao: bicikle, slatkiše, automobile...

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: Profimedia

- Kada bi mi nešto trebalo ne bih to kupio, nego bih otišao u prodavnicu i to ukrao i to ukrao - ispirčao je slavni as u jednom intervjuu.

I kad je imao novca za kupovinu, nije bilo lako. Poznata je priča kako je kupovao krevet s ocem Šefikom. Jedva su skupili novac za krevet, ali nisu imali za dostavu. Pa su otac Šefik i mali Zlatan nosili krevet po ulicama Malmea.

Zlatanova biografija je puna teških momenata koji njegov uspeh čine još većim...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.