IBRAHIMOVIĆ POTPISAO! Uslovi su i više nego ŠOKANTNI! (FOTO)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Epa/ ROBERTO BREGANI

zvanično!

IBRAHIMOVIĆ POTPISAO! Uslovi su i više nego ŠOKANTNI! (FOTO)

Iskusni napadač parafirao ugovor na još godinu dana

Objavljeno:

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović nema nameru da završi igračku karijeru, a danas je zvanično produžio ugovor sa Milanom.

Uprkos tome što će u oktobru napuniti 41 godinu, pa i pored toga što je u maju operisao koleno i neće ga biti na terenu minimum do početka naredne godine, u Milanu su odlučili da Ibrahimoviću ponude nastavak saradnje, svesni njegovog uticaja na igrače i doprinosa prvenstveno u stvaranju atmosfere, ali i na terenu onda kada je zdrav.

A kako će oporavak od operacije potrajati i na terenu ga neće biti nekoliko meseci, morao je Ibra da pristane na značajno manju platu. Tako će u predstojećoj sezoni zarađivati i do sedam puta manje nego prošle.

Prethodne godine bio je najplaćeniji igrač sa 7.000.000 evra neto, dok će prema informacijama Đanluke di Marcija po slovu novog ugovora zarađivati između 1-1.500.000 evra plus bonuse koji će zavisiti od timskog, ali i individualnog učinka.

Ibra je prošle sezone u Seriji A odigrao 23 utakmice, postigao osam i namestio još tri gola, a u dva mandata u dresu Rosonera je na 158 nastupa 92 puta tresao mreže rivala i pride upisao 35 asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.