ŠOK DETALJI IZ KNJIGA! OVO JE PORUKA KOJU JE MESI POSLAO GVARDIOLI KAKO BI OTERAO IBRAHIMOVIĆA!
Naizgled se činilo da su odlično sarađivali, Foto: Epa/ ALBERT OLIVE

mesi mislio da ga je ibrahimović ugrozio!

ŠOK DETALJI IZ KNJIGA! OVO JE PORUKA KOJU JE MESI POSLAO GVARDIOLI KAKO BI OTERAO IBRAHIMOVIĆA!

Mesijeva poruka Gvardioli zaprepastila je čitavu fudbalsku javnost

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je pre 13 godina potpisao za Barselonu i to je bio jedan od najvećih transfera koji su se desili u svetu fudbala.

Ibrahimović je nakon nekoliko fantastičnih sezona u Interu odlučio da je vreme za novi izazov u karijeri i prihvatio je ponudu koju su mu Katalonci poslali, pa je taj transfer tada zaista uzdrmao fudbalsku javnost.

1 / 10 Foto: Printscreen/As.com

Barselona je za napadača bosanskog porekla izdvojila čak 40 miliona evra i u suprotnom pravcu poslala Samjuel Eta što je mnogima tada bilo neverovatno.

Ibra je počeo odlično u dresu tada Gvardioline ekipe, i u prvom delu sezone bio je prvotimac, a simpatije navijača osvojio je nakon što je postigao odlučujući gol protiv Real Madrida.

NE POSTOJI PENZIJA ZA IBRAHIMOVIĆA: Zlatan vodi Milan u Ligi šampiona i u odbranu Skudeta!

Međutim, u drugoj polovini sezone on je potpuno nestao sa scene, a prednost ispred njega imao je Bojan Krkić. Mnogima ni danas nije jasno zašto je Gvardiola tako postupio, a Zlatan je nakon samo godinu dana napustio klub.

Ibrahimović je u svojoj knjizi otkrio dosta detalja, a već tada se špekulisalo da je Mesi jedan od glavnih krivaca zbog čega je izgubio mesto u sastavu Barselone. Navodno, tada se Mesi žalio Gvardioli jer je osetio da ga Ibra može ugroziti i hteo je to da promeni.

ĆAVI IZNEO DETALJE OKO MESIJEVEG VRAĆANJA U BARSELONU! Spomenuo ko je ISTORIJSKI USPEH, a odigrao je samo jedan meč

I danas se priča o SMS poruci koju je Leo tada poslao treneru i zatražio da igra na poziciji napadača na kojoj je bio Ibrahimović, te se od tog dana sve promenilo što se tiče statusa švedskog napadača.

O tome se govori u knjizi "Mesijeva misterija" koju su objavili Sebastijan Fest i Aleks Džulijard, te su govorili o periodu kada je Ibrahimović blistao u Barsi i tom famoznom SMS-u.

"Vidim da više nisam toliko važan za ovaj tim, zato...", navodno je pisalo u poruci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.