SVI SU MISLILI DA SU NA RATNOJ NOZI! A onda je posle utakmice usledio ŠOK, navijači u čudu (VIDEO)
Hasan Salihamidžić i Flik našli su se u prijateljskom zagrljaju, Foto: Printscreen/Instagram/iMiaSanMia_GER

ZAŠTO SU GA ONDA SMENILI?

SVI SU MISLILI DA SU NA RATNOJ NOZI! A onda je posle utakmice usledio ŠOK, navijači u čudu (VIDEO)

Često se pričalo kako su Flik i Hasan u neprijateljskim odnosima i da je klub zbog toga odlučio da ga zameni

Objavljeno:

Hasan Salihamidžić bio je na velikom udaru navijača Bajerna nakon što je klub doneo odluku da raskine saradnju sa Hansijem Flikom i da na mesto trenera imenuje Julijana Nagelsmana.

Hansi Flik bio je omiljen među navijačima šampiona Nemačke. Klub je pod njegovim rukovodstvom igrao prelep fudbal i zabeležio brojne trofeje u dve godine.

1 / 9 Foto: EPA/Miguel A Lopes

Ipak, čelnici tima iz Minhena opredelili su se da ga zamene, a česte su bile priče kako su Flik i Hasan na ratnoj nozi i da je klub zbog toga odlučio da ga zameni.

Međutim, scene nakon jučerašnje utakmice Superkupa između Lajpciga i Bajerna (5:3) pokazale su drugačiju sliku. Susret njih dvojice bio je veoma srdačan, a pao je i zagrljaj.

Nekoliko minuta su bivši saradnici razgovarali. Bilo je tu osmeha i čini se da je među njima sve u najboljem redu, iako se dugo u tamošnjim medijima pisalo da su odnosi narušeni tokom Flikovog boravka na klupi minhenskog Bajerna.

Iskusni stručnjak predvodio je Bajern od novembra 2019. do juna 2021. godine. Osvojio je dve titule prvaka Nemačke, Superkup i Kup Nemačke, Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA klupsko prvenstvo sveta.

UEFA KAZNILA BAJERN: Za to je kriv jedan transparent

57-godišnji stručnjak bio je na mestu kormilara u 86 utakmica. Ostavio je 70 pobeda uz devet nerešenih utakmica i samo sedam poraza.

Po odlasku iz Bajerna preuzeo je reprezentaciju Nemačke sa kojom je u 13 utakmica još uvek bez poraza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.