OHI ODUŠEVIO NAVIJAČE! Poslao moćnu poruku, svestan je veličine kluba! ŽELI DA DOPRINESE U LIGI ŠAMPIONA
Ohi je bio jedan od najvećih pojačanja crveno-belih, a to želi i da opravda, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

pred utakmicu sa pjunikom

OHI ODUŠEVIO NAVIJAČE! Poslao moćnu poruku, svestan je veličine kluba! ŽELI DA DOPRINESE U LIGI ŠAMPIONA

"Fudbalska kultura i navijači su apsolutno fantastični"

Objavljeno:

Norveški napadač Ohi Omoidžuanfo prošlog leta je kaparisan, a zimus stigao kao veliko pojačanje u špicu Crvene zvezde.

Igre su mu bile promenljive. U startu je odmah pokazao zašto je bio jedan od najbolji evropskih strelaca, ali je usledio period posta. Ipak, u finišu sezone je ponovo proradio.

1 / 11 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Na startu nove sezone trener crveno-belih Dejan Stanković ipak daje prednost domaćim igračima Milanu Pavkovu i povratniku Aleksandru Pešiću.

Ohi međutim ne želi da se žali, već ima želju da se nametne u redovima srpskog šampiona, čije veličine je itetako svestan, kada uzmemo u obzir ono što je govorio za norveški „Vardens Gang“.

OHI ZBOG BOLOVA PROPUSTIO UTAKMICU: Ali se on ipak vraća sa većim samopouzdanjem, EVO KO NJEGA NEPRESTANO "GURA"!

– Moram vredno da radim da bih saslužio mesto u timu. Još nisam uspeo da pokažem svoju najbolju stranu. Uvek sam sebi postavljao ciljeve, a sledeći je da doprinesem ekipi da stignemo do Lige šampiona, poručio je napadač.

On je oduševljen i navijačima, a uporedio ih je i sa tamošnjim pristalicama u pokušaju da ilustruje situaciju.

NIJE PROPUSTIO DA POGLEDA MEČ! Ohi na originalan način čestitao drugu iz Zvezde debi za reprezentaciju! (FOTO)

– Fudbalska kultura i navijači su apsolutno fantastični. Oni pune stadion i kod kuće i u gostima, nije bitno gde igramo, uvek su tu. Morate doći ovde da biste videli i razumeli kakva je kultura navijača. Na stadionu je mnogo više ljudi i koristi se pirotehnika. Svi navijači znaju pesme, a kod nas samo mala grupa. Znam da se u norveškom fudbalu mnogo priča o bakljama i da to ne treba dozvoliti. Ovde imaju te efekte i to stvara bolju atmosferu nego u Norveškoj. Ogromna je razlika između Srbije i Norveške, afmosfera je apsolutno fantastična, navijači su najbolji na Balkanu - jasno je objasnio Zvezdin napadač, pa dodao:

– Najbliže što možete da uporedite po pitanju atmosfere je Lilestrem. Posebno u utakmicama protiv Volerenge, ali to dobijate samo kad igraju jedni protiv drugih. Ovde je tako na svim utakmicama. U Norveškoj morate da imate derbi da bi navijači došli na utakmicu, mora da bude nešto posebno. Primer je Geteborg, gde pesmu peva ceo stadion. Tako je ovde u Srbiji. To je atmosfera koja nam nedostaje u Norveškoj. Ako može u Švedskoj zašto ne bi moglo u Norveško? Zapitao se Ohi, pod utiskom atmosfere na stadionima u Srbiji.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.