DOK MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE: Mogu da osvojim US Open!
Đoković i Cicipas, Foto: Profimedia

puca od samopouzdanja!

DOK MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE: Mogu da osvojim US Open!

Ambiciozna izjava Stefanosa Cicipasa pred nastavak sezone

Objavljeno: 18:38h

Grčki teniser Stefanos Cicipas smatra da ima šansu da na poslednjem grend slem turniru sezone, US Openu, konačno osvoji veliku titulu.

Grčki teniser je u razgovoru za "Go Tennis" rekao da je i dalje veliki optimista po tom pitanju.

- Nadam se da mogu ove godine do grend slema. Na kraju, to je nešto za šta radim , zbog čega naporno treniram - rekao je Atinjanin.

Smatra da je sa 23 godine mogao da ostvari i više, ali njegovo vreme tek dolazi i da će imati daleko više od sadašnjih deset titula.

Stefanos Cicipas
Stefanos Cicipasfoto: EPA/Kieran Galvin

- Imam samo 23 godine. Povrh toga, uvek sam igrao na najvećim turnirima, gde dolaze svi najbolji teniseri. Mislim da to što sam osvojio nikako nije dovoljno.

Cicipas kaže da ljubitelji tenisa ne bi trebalo da brinu za naslednike "velike trojke", koju čine Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Po mom mišljenju, Janik Siner i Karlos Alkaras su ispred svih ostalih kada je reč o toj generaciji koja dolazi. Ipak, ima još mnogo mladih i veoma opasnih igrača na ATP Turu. Tenis ima sjajnu budućnost - dodao je Stefanos.

Đoković i Cicipas
Đoković i Cicipasfoto: Profimedia

Objasnio je zašto je sada mnogo ređe na društvenim mrežama.

- Ponekad je dobro uzeti pauzu od pojavljivanja na društvenim medijima, ne bi trebalo da vam okupiraju život. Naravno da su postale stvar navike, ali potrebno je naći ravnotežu u svemu - zaključio je Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.