DOBRODOŠAO U SUPERLIGU SRBIJE: Sudija udario Japanca semaforom! (VIDEO)
Jeknić nehotive udara Sentokua, Foto: Printscreen/Twitter/Ciganstura

tragikomično

DOBRODOŠAO U SUPERLIGU SRBIJE: Sudija udario Japanca semaforom! (VIDEO)

Sudeći po reakciji igrača Voždovca udarac nije bio nimalo naivan

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka iz Subotice ubedljivo su pobedili Voždovac u subotu veče rezultatom 3:0, a meč će ostati upamćen i po nesvakidašnjem detalju koji je viđen u 77. minutu.

Gostujući tim je u tim trenucima vršio dvostruku izmenu i na teren je trebalo da uđu Stefan Purtić i Arihiro Sentoku. Ovaj prvi je kročio na teren, dok je Japanac imao mali peh koji je mogao da ga spreči u igranju utakmice.

Naime, četvrti sudija Stefan Jeknić nehotice je semaforom udario Sentokua u koleno, a sudeći po reakciji igrača Voždovca to nije bilo nimalo naivno. Međutim, uspeo je da se "oporavi" i kročio je na travu.

Pre te dvostruke izmene viđen je sjajan gol Nikole Srećkovića u 75. minutu, da bi Marko Obradović u 79. postavio konačan rezultat. Prethodno je Andrej Todoroski u 33. bio strelac prvog gola na meču.

Inače, tim iz Subotice posle četiri kola ima dve pobede i dva remija, a u narednom 5. kolu gostuju Čukaričkom. Zatim im sledi duel sa Javorom, odlazak u Humsku i meč sa TSC-om u 8. kolu. S druge strane, Voždovac čeka Radnički iz Kragujevca i onda ide na noge Zvezdi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.