LALAT ŠOU: "Nije problem za mene, NAĆI ĆU JA POSAO za mesec dana! Idem sad na more, nek rade TRENERČIĆI!" (VIDEO)
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

neiscrpan repertoar

LALAT ŠOU: "Nije problem za mene, NAĆI ĆU JA POSAO za mesec dana! Idem sad na more, nek rade TRENERČIĆI!" (VIDEO)

Nekome smeta jak Borac i stabilan Borac. Sad su te velike igre, ali ja nisam igrač za te stvari. Ja sam igrač koji ore i bori se na terenu i nisam za te igre van terena - poručuje Lalatović

Objavljeno:

Nenad Lalatović je u svom stilu, bez suzdržavanja na razne teme, ponudio ostavku upravi Borca iz Banjaluke.

Dočekan je u Republici Srpskoj sa velikim očekivanjima, ali je u kvalifikacijama za Ligu konferencija posle penala eliminisan od poluamaterske ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva, a u nedelju je loše počeo i prvenstvo jer je remizirao sa Slogom u Doboju 2:2.

Navijači Borca, popularni "Lešinari" su nezadovoljni brojnim pojačanjima od kojih je Lalatović neka doveo iz Srbije, a koja su navodno previše plaćena, pa je Banjalučane u Doboju sačekao uvredljiv transparent i upozorenje koje je možda doprinelo odluci Lalata da javno ponudi ostavku.

Nenad Lalatović
foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

- Znam da sam rekao kada sam dolazio da želim da osvajam trofeje, ali već sada sam ispražnjen i nervozan i samo sada mogu napraviti neku glupost. Ne želim da napravim glupost i da se o meni ružno piše i bio bih najsrećniji da uprava prihvati moju ostavku već sutra i da ja idem. Nisam u stanju više da dignem ekipu i imam moralnu obavezu da ponudim ostavku. Bio bih kukavica kada bih ćutao danas i govorio da će biti bolje sledeći put. Ne bojim se derbija protiv Sarajeva i voleo bih da vodim tu utakmicu, ali mislim da je bolje da se odmah promeni trener jer ako žele titulu to sada moraju da urade - rekao je Lalatović i nastavio.

- Nije problem za mene, naći ću ja posao za mesec dana. Idem sada na more da se odmorim malo s decom i naći ću opet posao za mesec dana i za mene to nije problem. U ovom trenutku je za mene najbolje da ja odem, da te neke trenerčiće koji mi skaču na glavi, evo kažem im: radite ja ću se skloniti i otići. Pustiću vas da ne zovete više i ne uznemiravate moje igrače, da im ne šaljete poruke i ne ispitujete ih ko će igrati i kakav je sastav. A onda šalju te timove kad saznaju klubovima protiv kojih ćemo igrati, šalju te sastave našim rivalima s kojima treba da igramo.

- Njih sve to zanima i namerno to rade. Kada sam to video i sam pročitao sve te poruke o meni i igračima i kako nas nazivaju naravno da me sve to boli, ali opet kažem nema to veze s ovom lošom igrom. Meni je to krivo, to je jedan od razloga, ali najveći razlog je to što mislim da u budućnosti ne mogu da dignem ekipu.

- Mnogi žele Borac da slome i meni je sada kristalno jasno šta se radi Borcu i ljudima koji vode ovaj klub. Nekome smeta jak Borac i stabilan Borac. Sad su te velike igre, ali ja nisam igrač za te stvari. Ja sam igrač koji ore i bori se na terenu i nisam za te igre van terena. Molim upravu da prihvati moju ostavku i da ja već sutra krenem put Beograda, a da ovi treneri koji šalju informacije i naše sastave rivalima dođu i rade umesto mene - kao i uvek direktan je bio Nenad Lalatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.