HOLENDER PROMOVISAN U VAŠAŠU: Evo da li je Partizan zaradio na njemu!
Filip Holender, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

kraj priče

HOLENDER PROMOVISAN U VAŠAŠU: Evo da li je Partizan zaradio na njemu!

Holender ističe da je srećan što se vratio u Mađarsku posle tri godine u inostranstvu

Objavljeno:

Filip Holender je nedavno napustio Partizan, a sada je i zvanično postao novi fudbaler mađarskog Vašaša, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Holender je reprezentativac Mađarske, ali se u Partizanu nije proslavio i nije pokazao svoj puni potencijal, pa je ovog leta došlo do razlaza, a Partizan će na ime obeštećenja dobiti 250.000 evra.

Podsetimo, Holender je u Partizan stigao pre nešto manje od dve godine, prvo kao pozajmljen igrač uz plaćenih 50.000 evra, dok je kasnije i otkupljen od Lugana za 450.000 evra.

Tokom skoro dve godine u Partizanu Holender je na 69 utakmica postigao 12 golova uz 5 asistencija, a često je usled povreda i kadrovskih problema igrao i na poziciji klasičnog napadača, koja mu nije prirodna.

- Filip je jedan od najraznovrsnijih mađarskih reprezentativaca, brz, kreativan, s karakterom, koji može da igra na svim pozicijama u ofanzivnoj liniji, pa čak i na drugoj strani u odbrani u različitim formacijama. Očekujem da unese više kvaliteta u našu napadačku igru - rekao je Mikloš Nađ, sportski direktor mađarskog kluba na predstavljanju.

FK Partizan, FK Voždovac, Filip Holender
foto: Starsport©

Holender ističe da je srećan što se vratio u Mađarsku posle tri godine u inostranstvu.

- Poslednje tri godine sam proveo u inostranstvu, srećan sam što sam mogao da se vratim u Mađarsku, jer mnogo volim zemlju. Drago mi je što sam privukao interesovanje kluba, a posebno što smo konačno potpisali ugovor. Voleo bih da klub ostvari sve svoje ciljeve u budućnosti. Naravno, bitna mi je i reprezentacija, ali za sada želim da se fokusiram isključivo na Vašaš, da igram što više i da se dokažem - rekao je Holender.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.