Džaba je Ferguson verovao u njega kada Bambi nije imao samopoudanje! MISAO KOJA GA I DANAS PROGONI: Iskreni Tošić!
Zoran Tošić, Foto: youtube/ igooork

osvrnuo se

Džaba je Ferguson verovao u njega kada Bambi nije imao samopoudanje! MISAO KOJA GA I DANAS PROGONI: Iskreni Tošić!

Od Mančester junajteda do kazahstanskog kluba Tobol. Bivši igrač Partizana, Zoran Tošić otvorio je dušu o danima iz Mančester junajteda.

Objavljeno:

Sa 21 godinom došao je u Mančester. Iako je i sam Ferguson verovao u njega, na kraju nije ispalo kako se očekivalo. Sem je priznao da žali što nije ostao u Mančesteru.

- Bio je tako uzbudljiv trenutak otići tamo i upoznati ser Aleksa. Odrastao sam kao navijač Junajteda. Raditi za čoveka koji je doneo toliko uspeha klubu bilo nešto posebno i neverovatno.

Razlika između srpske i engleske lige, kada sam došao u Mančester, otkrio sam da nisam spreman za taj nivo - priznao je Tošić u intervjuu.

1 / 10 Foto: Starsport©

- Razgovarao sam sa ser Aleksom mnogo puta i on mi je stalno govorio da imam kvalitet i da samo moram da nastavim da radim.

Objasnio je zašto je napustio Englesku.

- Želeo sam da igram još utakmica pa sam otišao u Keln na pozajmicu i imao sjajnih šest meseci tamo. Kada sam se vratio u Mančester, očekivao sam da ću igrati još utakmica za Junajted, ali to se nije desilo i na kraju sam odlučio da promenim klub.

Zoran Tošić
Zoran Tošićfoto: Starsport©

Čak i sada uvek razmišljam o tom trenutku, možda nije trebalo da budem tako brz, a možda je trebalo da radim duže da se dokažem Fergusonu.

Na kraju je zaključio da je „trebalo da ostane, da radi i da se bori za svoje mesto jer je to ipak Mančester”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.