BOMBA! PARTIZAN SPREMIO ZAMENU ZA ZDJELARA, Srbin iz La Lige na korak do Humske!
Da li je Nemanja Radoja oduzeo loptu Mesiju, šta mislite?, Foto: AP

BOGATO ISKUSTVO GA KRASI!

BOMBA! PARTIZAN SPREMIO ZAMENU ZA ZDJELARA, Srbin iz La Lige na korak do Humske!

Tada nije bilo izvodljivo, ali Radoja je u međuvremenu postao slobodan igrač

Objavljeno:

Otišao je Saša Zdjelar u Moskvu, postao je novi igrač CSKA, a Partizan je krenuo u potragu za novim igračem na poziciji zadnjeg veznog, koji će popuniti rupu odlaskom nekadašnjeg zlatnog orlića i ljubimca navijača Parnog valjka.

Najčešće ime koje se poslednjih dana pominje u Humskoj kao rešenje za zadnjeg veznog je Nemanja Radoja.

1 / 11 Foto: Fss.rs

Nekadašnji đak Vojvodine, dugogodišnji internacionalac u Španiji, koji se često u poslednje vreme dovodio u vezu sa domaćim klubovima, poslednji put zimus, kada ga je Crvena zvezda htela umesto Edmunda Ada.

POLUVREME 0, A ONDA RASPUCAVANJE: Brutalnih poslednjih pola sata u Valensiji i na kraju nema pobednika!

Tada nije bilo izvodljivo, ali Radoja je u međuvremenu postao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Levanteom, čiji je bio član u poslednje tri sezone. Iako se pominjalo ovog leta da je nadomak prelaska u nekoliko španskih klubova, a poslednji je Valjadolid, srpski vezista je i dalje bez ugovora i vaga ponude gde mu je najbolje za nastavak karijere.

Partizan na poziciji zadnjeg veznog ima Ljubomira Fejsu, kojeg zdravstveni problemi čine nepouzdanjim rešenjem za stručni štab crno-belih i mladog Kristijana Belića, koji je nedavno stigao i „bonus“ je igrač. Samim tim je preko potrebno da se dovede fudbaler koji će popuniti rupu koja ostaje odlaskom Zdjelara.

(Espreso/Mozzart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.