RONALDO NA POPUSTU: Mendeš se bacio na posao, čini SVE da "spasi" Kristijana iz Mančestera!
Neko... Bilo ko? - Kristijano Ronaldo je sve manje izbirljiv, Foto: EPA/Peter Powel

sve manje izbirljivi

RONALDO NA POPUSTU: Mendeš se bacio na posao, čini SVE da "spasi" Kristijana iz Mančestera!

Britanski mediji tvrde da Mendeš nudi Ronalda drugim klubovima, pošto želi da završi transfer pre početka sezone u Premijer ligi, 6. avgusta

Objavljeno:

Prva zvezda Mančester junajteda, slavni Kristijano Ronaldo, i dalje pokušava da napusti klub kako bi igrao u nekom koji pretenduje na titulu u Ligi šampiona, a njegov menadžer Žorž Mendeš je preduzeo nove korake po tom pitanju.

On je poručio zainteresovanima da je portugalski reprezentativac spreman da pristane na 30 odsto manju platu od one koju ima u klubu sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Ronaldo (37) je navodno zainteresovan da pređe u Atletiko Madrid, ali predstavnici madridskog kluba se još nisu oglašavili po ovom pitanju.

Britanski mediji tvrde da Mendeš nudi Ronalda drugim klubovima, pošto želi da završi transfer pre početka sezone u Premijer ligi, 6. avgusta.

CR7 trenutno u Mančesteru zarađuje oko 560.000 evra nedeljno, a ima ugovor sa "Crvenim đavolima" do juna naredne godine. On je izrazio želju da napusti "Teatar snova", jer klub predstojeće sezone neće igrati u Ligi šampiona, a portugalski fudbaler je nezadovoljan i transfer politikom engleskog kluba.

Mediji su tvrdili da su Bajern, Sporting, Čelsi, Real i PSŽ zainteresovani za Ronalda, ali su ove informacije demantovane.

Novi menadžer Mančester junajteda, Erik ten Hag, izjavio je da računa na Ronalda u novoj sezoni, iako Portugalac nije otputovao sa timom na pripreme po Aziji i Australiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.