MRKELA OTKRIO IMENA: Dva igrača sa kojima Zvezda PREGOVARA!
Mitar Mrkela, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

MRKELA OTKRIO IMENA: Dva igrača sa kojima Zvezda PREGOVARA!

Produženje ugovora sa Milanom Borjanom ozvaničeno je, ali to nije sve.

Objavljeno: 07:17h

Kako je potvrdio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio da se pregovara i sa Gelorom Kangom i Sekuom Sanogom.

- U prevogorima smo sa Kangom i Sanogom, dvojicom važnih igrača. Samo njih dvojica su od tih starijih igrača koji su doprineli rezultatima, ostali na tome da im ugovori brzo ističu, Sanogu za šest meseci, a Kangi za godinu dana. Nadam se da ćemo se uskoro dogovoriti - rekao je Mrkela i nastavio o aktuelnom prelaznom roku.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Trudili smo se, ne samo u ovom prelaznom roku, već u svakom da budemo što jači. Mislim da je za nas jako važno da su svi naši nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima, a u ovom prelaznom roku smo doveli nekoliko mladih igrača i Pešića.

NEPRAVDA PREMA SRPSKIM SPORTISTIMA! Da li bi Đokoviću, Mitroviću i Španović svanulo da PROMENE državljanstvo? FOTO

Osetno smo jači, stigli su igrači tamo gde je trebalo i sa ovim potpisom uz sastav koji imamo, kao i pridošlicama, svima smo stavili do znanja da ispunjavamo naše obaveze i date reči da Zvezda posle svakog prelaznog roka mora da bude jača.

Gelor Kanga
Gelor Kangafoto: Starsport©

Poslednjih pet godina smo svake sezone bili sve bolji i postizali bolje rezultate, želimo da tako bude i sad. Verujem da možemo mnogo u Evropi, imamo velike ambicije, ali i tim, tako da ambicijeimaju realnu osnovu. Već na prvoj sledećoj utakmici ćemo to pokazati - dodao je Zvezdin direktor, a zatim naglasio značaj produženja saradnje sa Borjanom.

- Važan događaj za Zvezdu. Velika želja mene i svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača bila je da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je izuzetan trag u poslednjih pet godina i za njega se vezuju najveći rezultati Zvezde.

OGLASILI SE SA MARAKANE! Zvezdaši, radujte se! (FOTO)

Milan Borjan
Milan Borjanfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Potpisom govorimo da hoćemo da idemo dalje i više, te da nastojimo da nadmašimo rezultate koje smo postigli. Borjan zaslužuje da ostane u Crvenoj zvezdi i naredne četiri godine, ali i posle toga, uvek smo pričali o tome, to je moja velika želja. On je postao jedan od simbola Crvene zvezde i verujem da će u srcima navijača biti još dugo - zaključio je Mrkela.

(Espreso/24.sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.