OGLASIO SE ILIEV! Otkrio RAZLOGE rastanka sa Partizanom!
Ivica Iliev, Foto: Starsport©

potvrđeno!

OGLASIO SE ILIEV! Otkrio RAZLOGE rastanka sa Partizanom!

Ipak nisu u pitanju nesuglasice sa Ilijom Stolicom

Objavljeno: 14:48h

Sada je i zvanično! Ivica Iliev je potvrdio da se povlači sa mesta sportskog direktora FK Partizan.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Stolica i Iliev
Stolica i Ilievfoto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - stoji u oproštaju Ilieva.

Podsetimo, danima se spekulisalo o nesuglasicama sada već bivšeg sportskog direktora i aktuelnog trenera Partizana Ilije Stolice.

Stolica je dobio podršku rukovodstva, dok je Iliev odlučio da podnese ostavku, mada u saopštenju stoji da su u pitanju privatni razlozi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.