POTPUNI PREOKRET OKO NENADA LALATOVIĆA!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

NASTAVLJA SE SAGA

POTPUNI PREOKRET OKO NENADA LALATOVIĆA!

Mladi stručnjak uprkos lošim rezultatima ima podršku uprave

Objavljeno: 12:10h

Srpski trener Nenad Lalatović se spominje kao potencijalni trener FK Novi Pazar, ali posle reči funkcionera njegovog trenutnog kluba Borca iz Banja Luke, to je još uvek neizvesno.

Potpredsednik fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković istakao je da Lalatović neće prekinuti saradnju timom iz Republike Srpske nakon samo četiri utakmice već da ima punu podršku uprave.

- Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne i pokaže sav svoj kvalitet - poručio je Zeljković za "ATV".

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

Sezona u kojoj je najavljen napad na duplu krunu nije počela kako su se u Borcu nadali. Remi sa Dobojem, a potom i poraz od Sarajeva nadovezali su se na ranu eliminaciju od Toršavna u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija te se "stolica" Nenada Lalatovića dobrano ljulja.

Ipak, kao dokaz podrške može se uzeti činjenica da je ostavka koju je Nenad Lalatović podneo nakon remija sa Slogom iz Doboja odbijena. Tada je Zekljković takođe rekao da srpski trener ima punu podršku uprave, te da je ovo sve deo procesa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.