BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NAŠAO NOVI KLUB POSLE SKANDALA! Svi se sprdaju sa njim!
Ognjen Mudrinski, Foto: Starsport©

kakav danak neiskustvu

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NAŠAO NOVI KLUB POSLE SKANDALA! Svi se sprdaju sa njim!

Egzotična destinacija kao uteha

Objavljeno: 13:20h

Srpski napadač Ognjen Mudrinski pronašao je novi klub posle skandala.

Mudrinski je prošle sezone najbolji strelac Slovenije u dresu Maribora, u kome je bio na pozajmici iz poljske Jagelonije, odlučio je da pređe na Tajland i ekipu Lamfun Voriorsa, prenosi Mozzartsport.

On je ovog leta prekinuo saradnju sa Poljacima i bio je viđen kao novi igrač Celja za rekordan novac u tamošnjem fudbalu. Međutim, momak iz Srbobrana izazvao je skandal kada je u video snimku pričao jednom od prijatelja da Celjani "skupljaju novac u kesama kako bi ga isplatili, odnosno da ih je 'ubio'".

Kada su to videli iz Celja momentalno su se okrenuli od Mudrinskog i praktično dogovoren transfer je propao.

Ognjen Mudrinski
Ognjen Mudrinskifoto: Starsport©

Nekoliko nedelja kasnije Mudrinski je pristao da ode na Tajland u naredne tri sezone i to u klub koji je osnovan pre samo 11 godina.

Izbor novog kluba bivšeg napadača Spartaka i Crvene zvezde izazvao je puno pažnje u Sloveniji, čak sa podsmehom su izvestili iz te zemlje, tačnije sajt "Nogomania". Javili su da je Mudrinski uzalud tražio "lude pare" u Mariboru i Celju, a da je prelaskom na Tajland žrtvovao tri ozbiljne godine karijere za dobar ugovor. Navode da je prvenstveno tražio priliku da dobro zaradi, ali sa žrtvom da u 30. godini skoro pa baci karijeru. Mudrinskom će Lamfun Voriorsi biti čak 13. klub u karijeri.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.