BIVŠI FUDBALER ZVEZDE DOBIO UGOVOR IZ SNOVA: U snimku se nahvalio količinom para, pa ga klub izbacio (VIDEO)
Ognjen Mudrinski, objavio egocentrični snimak koji se klubu nije dopao, Foto: Starsport©

BAHATOST SKUPO GA JE KOŠTALA

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE DOBIO UGOVOR IZ SNOVA: U snimku se nahvalio količinom para, pa ga klub izbacio (VIDEO)

Njima se ovo ni malo nije dopalo

Objavljeno:

Srpski fudbaler Ognjen Mudrinski (30) ostao je bez ugovora sa slovenačkim Celjem zbog neumesne poruke koju je snimio pošto je navodno već bio dogovorio unosnu saradnju sa tim klubom.

U videu, koji je "isplivao" po društvenim mrežama, bivši napadač brojnih klubova, i Zvezde pored ostalih, prilično bahato je prokomentarisao činjenicu da je uspeo da isposluje "jak" ugovor u Celju.

DAME I GOSPODO: Ognjen Mudrinski!

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo - rekao je Mudrinski u snimku u razgovoru sa prijateljem.

Problem po Mudrinskog nastao je istog trenutka kada su i čelnici Celja videli snimak što je najviše i uticalo da povuku ponudu za srpskog napadača, i ovaj je tako ostao bez silnih para "u crnim kesama".

Slovenački mediji navode da je ponašanje Mudrinskog na snimku glavni razlog što je izgubio "ugovor iz snova" u Celju.

- Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija - piše "Ekipa" koja je dodala da su u klubu videli sporni snimak i postupili onako kako je bilo očekivano da postupe psoel svega.

Ognjen Mudrinski
foto: Starsport©

Mudrinski je minulu sezonu proveo u Mariboru za koji je na 27 utakmica postigao 17 golova čime je i privuko pažnju Celja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.