ZVEZDA SAZNALA IME PRVOG RIVALA U EVROPI! Put ka Ligi šampiona vodi preko Jermenije! (FOTO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

PREOKRET!

ZVEZDA SAZNALA IME PRVOG RIVALA U EVROPI! Put ka Ligi šampiona vodi preko Jermenije! (FOTO)

Pjunik je u revanš meču 2. kola slavio protiv Didelanža sa 4:1

Objavljeno: 21:53h

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnika na putu ka Ligi šampiona, pa će tako u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv Pjunika iz Jermenije koji je u revanš meču 2. kola slavio protiv Didelanža sa 4:1.

Naime, posle prvog duela, tim iz Luksemburga je imao prednost od 1:0 i delovalo je da su mnogo bliži plasmanu u narednu fazu. Tako je bilo i u revanšu, barem na početku meča pošto je već u 21. minutu Hasan pogodio za vođstvo.

Ipak, samo tri minuta kasnije Uroš Nenadović, srpski fudbaler koji je počeo karijeru u Novom Pazaru, a onda preko Rada i Radnika nastavio karijeru u Jermeniji, asistirao je Žuninju za izjednačujući gol.

Od tog momenta, gostujući tim je zaigrao mnogo bolje i više želeo da dođe do trijumfa. Tako je u 54. minutu bosanskohercegovački fudbaler Luka Juričić preokrenuo rezultat i uneo dodatnu neizvesnot u duel dva tima.

Do kraja, Jermeni postižu novi gol, u 76. minutu Otubanjo je precizan za 3:1, a konačnih 4:1 postavlja dvostruki strelac Juričić posle velike greške golmana Didelanža.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.