ČUDESAN PODATAK: Ako se sezona po startu poznaje, ZVEZDI BI MOGLA DA BUDE ZA NEVEROVATNA - Delijama za PAMĆENJE!
Igrači Crvene zvede, Foto: Starsport©

fk crvena zvezda

ČUDESAN PODATAK: Ako se sezona po startu poznaje, ZVEZDI BI MOGLA DA BUDE ZA NEVEROVATNA - Delijama za PAMĆENJE!

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su novu sezonu u fenomenalnom ritmu i nakon uvodna tri kola Superlige Srbije zabeležili su tri pobede uz gol razliku 11:1, što čini najbolji start u nacionalnom šampionatu u 21. veku!

Objavljeno:

Izabranici Dejana Stankovića su u dosadašnjem delu državnog prvenstva u potpunosti dokazali svoj kvalitet, jer su u prva tri kola ostvarili maksimalan učinak, uz čak 11 datih, a samo jednim primljenim golom.

Maestralna igra dovela je do rane Zvezdine prednosti na tabeli Superlige Srbije od dva boda u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu.

1 / 10 Foto: Starsport©

Ovo je sedmi put u poslednjih deset godina da je Crvena zvezda slavila u sve tri uvodne utakmice u prvenstvu, ali uz najbolju gol razliku!

Prethodne sezone crveno-beli nisu na najbolji mogući način otvorili sezonu.

Naime, posle prva tri kola Zvezda je postigla samo četiri gola, čemu je mnogo doprineo remi bez pogodaka u prvoj utakmici prvenstvene sezone 2021/22.

PAO POTPIS NA MARAKANI! Sa nestrpljenjem najavljivan! (VIDEO)

Interesantan podatak je činjenica da je Zvezda u poslednjih deset godina čak tri puta ostvarivala identičnu gol razliku – 7:1, što se događalo 2019, 2018. i 2016. godine.

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna istorijska sezona za Crvenu zvezdu.

Izabranici Dejana Stankovića imaće priliku da dodatno poboljšaju ovaj rekord već u petak od 21 čas, kada će se na Marakani sastati sa ekipom Radnika iz Surdulice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.