STOLICA SE FOKUSIRA NA POZITIVNO: Jasno je da se ekipa podiže, potrebno je JOŠ MALO vremena!
Ilija Stolica, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

nema instant uspeha

STOLICA SE FOKUSIRA NA POZITIVNO: Jasno je da se ekipa podiže, potrebno je JOŠ MALO vremena!

Partizan sada ima pet bodova iz prva tri kola

Objavljeno:

Treće kolo i već drugi kiks Partizana u Superligi Srbije, drugi uzastopni. Posle jedva osvojenog boda u Nišu protiv Radničkog (3:3), crno-beli su ostali bez pobede i protiv odličnog TSC-a iz Bačke Topole (0:0).

Ovaj meč su, osim blede partije domaćeg tima, pratile i tenzije sa tribina i povici "Uprava napolje!".

Posle meča trener crno-belih Ilija Stolica bio je razočaran ishodom jer misli da ekipa nije nagrađena golom za učinjeno na terenu.

- Falio nam je gol naravno, čim se završi bez golova jasno je da nismo bili dovoljno efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, daleko bolje od onoga što je bilo u Nišu i jasno je da se ekipa podiže u tom segmentu, naravno sad je trebalo da nas nagradi golom. Šta da vam kažem, kad se ne postigne gol ovako se završi - bile su prve reči Stolice posle utakmice.

Rikardo Gomeš je ponovo podbacio, kao da ga "nema" na terenu od starta sezone, konstatovao je novinar Arenasport-a.

1 / 7 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Dobro, ne može teret da padne na jednog igrača, Rikardo je imao specifičan pripreman period, nije učestvovao u kompletnom trenažnom procesu, bio je dugo povređen i on traži sebe. Ima nekoliko zdravstvenih problema, međutim to je što je. On je dobro čuvan, svi sad dobro znaju njegove kvalitete i logično je da treba da očekuje pomoć drugih igrača sa strane.

Rikardo Gomeš
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Na pitanje da li ova dva remija znače da treba više vremena da se sve uigra ili da su potrebna pojačanja, Stolica je rekao:

- Mislim da je stvarno potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas uvek traže instant stvari, na brzinu, međutim potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih igrača, otišlo je mnogo igrača i jednostavno, bez obzira na sve, na pritiske koji postoje u ovakvom klubu, mora da postoji taj proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio kao i svima nama, ali moramo dalje - zaključio je Stolica.

Partizan sada ima pet bodova iz prva tri kola, kao i TSC.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.