ILIEV RASPALIO MAŠTU GROBARA! Kuva se novi TRANSFER?!
Ivica Iliev, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

otkud sad ovo?

ILIEV RASPALIO MAŠTU GROBARA! Kuva se novi TRANSFER?!

Sportski direktor crno-belih vredno radi na pojačanjima

Objavljeno: 15:16h

Partizanov dosadašnji bilans u letnjem prelaznom roku jeste dolazak vezista Patrika Andradea i Kristijana Belića, krilnog napadača Fusenija Dijabatea, štopera Svetozara Markovića i bekova Aleksandra Filipovića i Zlatana Šehovića.

Istovremeno, otišao je veći broj igrača kojima je istekao ugovor, plus vezista Marko Jevtović i mladi napadač Marko Milovanović koji je postao novi član Almerije, a Partizan je od tog transfera inkasirao 3.5 miliona evra uz dodatne bonuse.

Ali, s obzirom da se i Crvena zvezda pojačava i da po opštoj oceni sada ima još jači tim nego u prethodnoj, navijači Partizana očekuju još neko pojačanje do kraja zletnje pijace.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

- Dokle god traje prelazni rok postoji mogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo - radimo. I to veoma vredno - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Partizan još uvek čeka ime rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a to će biti bolji iz duela AEK Larnaka - Mitjiland.

- U prvom meču bilo je 1:1, verujem da ste svi videli da u ovom trenutku Midtjiland izgleda kao ekipa koju treba očekivati kao našeg protivnika. Rezultat negde ide na ruku Kipranima koji sada igraju kod kuće u uslovima koji ne odgovaraju Dancima, na 40 stepeni. Danci imaju negativan rezultat, ali mislim da je kvalitet na njihovoj strani. Vremenski uslovi i neko iskustvo su na strani Kiprana. Generalno, možda bi nam više Kiprani odgovarali - objasnio je Iliev.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.