PARTIZAN TRAŽI NOVO POJAČANJE! Izbor pao na momka koji se pojavljivao na Piksijevom spisku!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

sve je bliže Humskoj!

PARTIZAN TRAŽI NOVO POJAČANJE! Izbor pao na momka koji se pojavljivao na Piksijevom spisku!

Radi se o Đorđu Nikoliću, golmanu koji je visok 195 centimetara

Objavljeno: 16:31h

Partizan je u potrazi za novim golmanom. Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović i Milan Lukač nisu zadovoljili prohteve trenera Ilije Stolice i crno-beli su morali da krenu u potragu za pojačanjem.

Kako Kurir saznaje, izbor je pao na reprezentativca Đorđa Nikolića (25), momka koji se nekoliko puta pojavljivao na okupljanjima selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija. Olakšavajuća stvar za Partizan je činjenica da Đorđe Nikolić trenutno nema klub, pošto mu je istekao ugovor sa Bazelom.

Đorđe Nikolić
foto: Starsport©

Proteklih šest sezona Đorđe Nikolić vodio se kao golman Bazela, ali je uglavnom bio na pozajmicama po švajcarskim klubovima - Šafhauzenu, Tunu i Arauu. Radi se o snažnom čuvaru mreže, visokom 195 centimetara.

Đorđe Nikolić je dete Partizana, u kojem je počeo karijeru. Kasnije ga je životni put odveo u Jagodinu, za koju je debitovao sa 17 godina, a potom u inostranstvo. Posle samo jedne sezone Partizan je hteo da ga vrati, pratio ga je Ajaks, ali je Bazel bio najkonkretniji i najbrži. Sada je u najboljim godinama i što je za Partizan veoma važno, sa čistim papirima i slobodan u izboru nove sredine.

Đorđe Nikolić branio je u mlađim kategorijama za reprezentaciju Srbije, gde se borio za minutažu sa Borisom Radunovićem. Za A nacionalni tim kod selektora Dragan Stojkovića debitovao je 7. juna 2021. godine protiv Jamajke (1:1), u prijateljskoj utakmici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.