IMA ONIH KOJIMA JE STVARNO STALO DO PUBLIKE! Novi fudbaler Fiorentine potpisao ugovor na vrlo neobičan način (FOTO)
Dodo na promociji, Foto: Profimedia

originalno!

IMA ONIH KOJIMA JE STVARNO STALO DO PUBLIKE! Novi fudbaler Fiorentine potpisao ugovor na vrlo neobičan način (FOTO)

Na tribinama se okupilo nekoliko hiljada ljubitelja fudbala

Objavljeno: 20:11h

U eri društvenih mreža, gde je klik važniji od suštine, a lajk određuje koliko ste važni, ima onih kojima je stvarno stalo do publike. Ni virtuelano ili isfolirano, nego istinski.

Tako je Fiorentina predstavila četvrtog letnjeg novajliju. Brazilac Dodo je stigao iz Šahtjora, a ugovor sa italijanskim klubom potpisao nasred terena, u brdima Moene, neposredno pred početak kontrolnog susreta sa Trentom. Na tribinama se okupilo nekoliko hiljada navijača toskanskog kluba, a Viola se postarala za originalnu promociju, pa se desni bek baš pred njima obavezao na vernost.

Fiorentina ga je platila Šahtjoru 14.500.000 evra, Ukrajincima će pripasti i oko 3.500.000 evra na ime raznih bonusa, a Dodo je overio saradnju do juna 2027. godine. Prema informacijama sa lica mesta trebalo bi da zarađuje 1.500.000 evra na godišnjem nivou.

Dodo je četiri godine bio pod ugovorom sa Rudarima, odigrao je 97 utakmica, postigao pet i namestio 17 golova, igrao je Ligu šampiona i Ligu Evrope, a u ljubičastom dresu bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Lorenca Venutija. Prethodno je Fiorentina angažovala Juventusovog vezistu Rolanda Mandragoru, a na pozajmice iz Reala i Atalante dovela napadača Luku Jovića i golmana Pjerluiđija Golinija.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.