DA LI JE OVO BIO POTEZ KARIJERE? Luka Jović u dresu Fiorentine dao 7 golova na 3 utakmice!
Luka Jović dokazao da nije zaboravio da trese mreže, Foto: Profimedia

kvalitet izlazi na videlo

DA LI JE OVO BIO POTEZ KARIJERE? Luka Jović u dresu Fiorentine dao 7 golova na 3 utakmice!

Ovo je bio sedmi gol za Jovića u dresu Fiorentine u tri pripremna meča, a čak četiri je postigao na debiju

Objavljeno:

Fiorentina slavila u novom pripremnom meču, a Luka Jović je opet bio u pravo vreme na pravom mestu.

Ako se po jutru dan poznaje, transfer Luke Jovića iz Reala u Fiorentinu moguće da se pokaže kao potez karijere. Srpski napadač blista na pripremnim mečevima svog novog tima za koji je i danas, u novoj prijateljskoj utakmici, bio strelac i potvrdio da nije zaboravio da trese mreže.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Ljubičasti" su danas savladali niželigaša Trento 4:1, Jović je ušao u drugom poluvremenu, ali i to mu je bilo dovoljno za novu "recku" u dresu sastava iz Firence.

Jović je dobro ispratio akciju svog tima, bio je to prodor saigrača po krilu, i uz malo sreće uspeo da savlada golmana Trenta. Lopta je na putu ka mreži zakačila jednog igrača rivala, prevarila golmana i završila tamo gde je naš as i želeo.

OGLASIO SE LUKA JOVIĆ! Njegova poruka tera suze na oči! (FOTO)

Podsetimo, bio je ovo već sedmi gol za Jovića u dresu Fiorentine u tri pripremna meča, čak četiri je postigao na debiju, i to za poluvreme, a još dva u narednoj proveri. Iako su to sve bili testovi sa rivalima nižeg ranga, ne menja utisak da Srbin spreman kao zapeta puška, sa naštelovanim nišanom, čeka početak u Seriji A.

Još jedan srpski reprezentativac zavređuje pažnju sa ovog meča, Nikola Milenković je sa kapitenskom trakom predvodio ekipu, a u prvoj postavi bio je Matija Nastasić koji je zauzeo mesto u odbrani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.