STOLICA SE NE ZANOSI: Daleko je Evropa...
Ilija Stolica, Foto: Starsport

još je rano

STOLICA SE NE ZANOSI: Daleko je Evropa...

U ponedeljak je održan žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a Partizan će igrati sa poraženim iz duela između danskog Mitjilenda i kiparskog AEK-a iz Larnake

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana, Ilija Stolica, izjavio je da svi u klubu misle samo na predstojeći meč sa TSC-om u trećem kolu Superlige Srbije.

U ponedeljak je održan žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a Partizan će igrati sa poraženim iz duela između danskog Mitjilenda i kiparskog AEK-a iz Larnake.

FK Partizan, Fudbal, Dresovi
foto: Starsport

U prvom meču odigranom u Danskoj bilo je 1:1, a revanš duel je naredne nedelje na Kipru.

- Još je rano. Gledali smo prvi meč na televiziji, kao i svi u ljudi u klubu. Nama je fokus na ozbiljnom protivniku koga imamo u subotu, a to je ekipa TSC-a. Mečevi u Evropi su realno daleko. Videli smo da su Mitjilend i AEK ozbiljne ekipe. Nisam nijednog sekunda pomislio na treće kolo kvalifikacija za LE. Mislićemo na našeg protivnika u Evropi kada dođe vreme za to. Sada je poenta na TSC. Daleko je Evropa - rekao je Stolica za Tanjug na predstavljanju novih garnitura "Najki" dresova za aktuelnu sezonu.

Partizan će u subotu na svom terenu od 21 čas igrati sa ekipom TSC-a u 3. kolu SLS. Dueli trećeg kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.