LEGENDA PARTIZANA: Neki su već pripisali tituli Zvezdi - ako je tako, što ne PREKINEMO prvenstvo?!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

ćutimo, a?

LEGENDA PARTIZANA: Neki su već pripisali tituli Zvezdi - ako je tako, što ne PREKINEMO prvenstvo?!

Start Partizana u prvenstvu nije bio dobar jer posle jedva izborenog remija u Nišu, već zaostaju dva boda za Zvezdom, posle dva odigrana kola

Objavljeno:

Partizan je osvojio rekordnih 98 poena u poslednjem izdanju Superlige Srbije, ali ni to nije bilo dovoljno za titulu. U finalu Kupa Srbije su poraženi od Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" pa je i taj trofej ostao u vitrini najvećeg rivala.

Tako blizu, a tako daleko. Aleksandar Stanojević je dao ostavku, a u Humskoj su odlučili da okrenu novi list i sa novim trenerom, ali i dosta izmenjenim timom krenu u novi napad na pehare. Start u prvenstvu nije bio dobar jer posle jedva izborenog remija u Nišu, već zaostaju dva boda za Zvezdom, posle dva odigrana kola.

FK Partizan
foto: Starsport©

Ali, legendarni igrač Partizana i bivši reprezentativac Jugoslavije i SCG, Albert Nađ, spušta loptu.

- Ne mogu biti zadovoljan kiksom na startu sezone. Ima nekih koji su već pripisali titulu Crvenoj zvezdi, a ako je tako, zašto ne prekinemo prvenstvo? – rekao je Nađ i nadovezao se na promenu trenera u crno-belom taboru:

- Svi koji znaju Saleta, znali su da će da ode na kraju sezone. Došao je Stolica, gotovo cela ekipa se izmenjala, treba strpljenja i dati mu podršku.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Nađ je prokomentarisao i žreb kvalifikacija za Ligu Evrope gde će crno-beli u 3. kolu igrati protov boljeg iz dvomeča Mitjilenda i AEK Larnake.

- Mislim da je svaki protivnik težak, sada svi igraju Evropu, svi se trude da postignu nešto. Mitjilend je dugo u vrhu danskog fudbala, igrali su završnicu Evrope prošle sezone, sa druge strane sada kada nema ograničenja za strance, AEK ima gotovo pola španske ekipe, tako je bilo i ranije, a mislim da im je trener Španac sada. Tako da ko god bude biće težak protivnik i nikako ga ne treba poceniti.

Albert Nađ
foto: Printscreen/Partizan TV

Nekada neumorni vezista je uporedio tadašnju situaciju između “večitih” rivala sa trenutnom u srpskom fudbalu.

- Pa nije bilo tako kao danas, te izjave, saopštenja. Sve je ostajalo na travnatoj podlozi, ako mogu tako da kažem. Takođe, nije bilo toliko medija, portala i ostalog. Kada se završi utakmica mi svi zajedno odemo u neki od malobrojnih kafića tada da popijemo piće - rekao je Albert Nađ.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.