RONALDO KAO PO*NO GLUMAC: Ubrizgava botoks u GENITALIJE! Sve za užitak Heorhine!
Heorhina Rodriges i Kristijano Ronaldo, Foto: Printscreen/Instagram/cristiano

opa

RONALDO KAO PO*NO GLUMAC: Ubrizgava botoks u GENITALIJE! Sve za užitak Heorhine!

Portugalac je ponosan na svoje mišiće, često ih pokazuje posle golova, ali i kao model donjeg veša, ali ne želi da zaostaje ni sa onim mišićima koji su najbitniji verenici

Objavljeno:

Španska Marka je nahvalila fizičku spremu Kristijana Ronalda koji i sa 37 godina izgleda besprekorno i što je još važnije njegovim poslodavcima i navijačima, igra na visokom nivou, čak i u najzahtevnijoj Premijer ligi.

Portugalac je ponosan na svoje mišiće, često ih pokazuje posle golova, ali i kao model donjeg veša, ali ne želi da zaostaje ni sa onim mišićima koji su najbitniji verenici Heorhini Rodriges, tvrdi "Marka".

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

- Kristijano je pronašao novu rutinu kako bi zadržao 'večnu mladost'. Dok mnogi za njegovo sjajno telo zasluge daju vežbanju, posebnom režimu ishrane, genetici, u tome mu pomažu i neke inovacije u svetu medicine. Zahvaljujući tome su njegovi mišići mladi i zdravi. Nije tajna da koristi plastičnu hirurgiju, imao je nekoliko tretmana do sad - piše u tekstu u kom stoje i pomalo šokantne informacije.

- Ronaldo koristi botoks i za svoje genitalije. Zahvaljujući tome dolazi do rasta polnog organa za jedan do tri centimetra i to je nešto što koriste i glumci u filmovima za odrasle da bi na sceni sve izgledalo veće - piše "Marka" pozivajući se na kolege iz lista "La Razon".

Heorhina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Printscreen/Instagram/georginagio

- Zahvaljujući tome povećava se užitak i kod partnera osobe koja koristi botoks. U ovom slučaju to je Heorhina Rodriges - piše "Marka".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.