SPREMA SE BOMBA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Ronaldo se vraća u Madrid?!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

OPA!

SPREMA SE BOMBA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Ronaldo se vraća u Madrid?!

Ronaldo se ovih dana povezivao s prelascima u Čelsi i Bajern, ali su iz ovih klubova potvrdili da od toga nema ništa. Štaviše, na internetu su se pojavili komični mimovi i gifovi koji prikazuje velikane kko beže od Kristijana

Objavljeno: 09:55h

Kristijano Ronaldo već nekoliko sedmica je meta spekulacija nakon što je navodno zatražio odlazak iz Mančester junajteda.

Ronaldo je sve iznenadio odlukom da zatraži transfer od čelnika engleskog kluba, a koliko je odlučan da napusti Junajted najbolje je pokazao jer se nije pojavio na početku priprema za novu sezonu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Portugalac je i dalje na odmoru dok se saigrači u Australiji pripremaju za početak nove sezone.

Ronaldo se ovih dana povezivao s prelascima u Čelsi i Bajern, ali su iz ovih klubova potvrdili da od toga nema ništa. Štaviše, na internetu su se pojavili komični mimovi i gifovi koji prikazuje velikane kko beže od Kristijana.

Takođe, sinoć su se pojavila nagađanja da se vraća u Sporting, no na kraju je sam CR7 poručio da je to laž.

Novi dan donio je i nove spekulacije kada je u pitanju iskusni napadač. Ovaj put madridski AS donio je pravu "bombu" i objavio je da je Ronaldo čak voljan da potpiše za Atletiko Madrid.

Ronaldu je cilj da ide u klub koji se takmiči u Ligi šampiona i njegov agent Žorž Mendeš ga je ponudio Atletiku. Za njega izgleda ne bi bio problem da karijeru nastavi na Vanda Metropolitanu iako ima status legende u redovima gradskog rivala Reala.

Navodno, osvajač pet Zlatnih lopti je čak razgovarao i s Dijegom Simeoneom koji je pokazao veliki interes da dovede Portugalca ukoliko to ikako bude moguće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.