"OVDE JE GORE NEGO U SRBIJI": Lalatović ponovo drami - ubio bih se da nisam to uradio!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

opet po starom

"OVDE JE GORE NEGO U SRBIJI": Lalatović ponovo drami - ubio bih se da nisam to uradio!

Navikli smo na previše eksplozivne konferencije srpskog stručnjaka, sada je otkrio pozadinu "ostavke"

Objavljeno:

Trener Borca iz Banjaluke, Nenad Lalatović zahvalio se upravi svog tima na podršci i posredno iskritikovao srpski fudbal.

Nije srpski stručnjak sjajno počeo sezonu u banjalučkom klubu, nakon čega je ponudio ostavku čelnicima Borca, ali ista nije prihvaćena.

- Otkad sam došao u Borac, ima previše udara. Ja te udare nisam zaslužio. Ali shvatio sam da ovde čovek mora da se bori, kao i u Srbiji. U Srbiji sam na to navikao, a ovde sam bio u šoku, mislio sam da je drugačije. Ovde je možda još i teže. Ali sada vidim odakle vetar duva. Oni što su oko kluba, glume nam prijatelje. Oni su jedva dočekali da podnesem ostavku. Ja sam naseo, učinio sam to, ali hvala Upravi koja mi je pružila poverenje - rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

Dodao je da je osećao moralnu obavezu da podnese ostavku na poziciji trener banjalučkog Borca.

Tim iz Republike Srpske je na startu kvalifikacija za Ligu konferencija ispao od B36 Toršavina. Oni su prvi meč dobili rezultatom 2:0, ali su na gostujućem terenu poražen posle izvođenja penala.

Na sve to nadovezao se remi sa debitantom u ligi, dobojskom Slogom (2:2), na otvaranju sezone BIH Premijer lige.

- Da sam izašao na konferenciju i da to nisam uradio, ja bih se ubio. Zgadio bih se sam sebi. To sam uradio zato što sam imao obavezu prema navijačima, prema Banjaluci, prema Republici Srpskoj. Nisam ispunio ono što se očekivalo od mene. Nećete promeniti 25 igrača, promenite Nenada Lalatovića. Ja ću otići, naći ću gde da radim, to je najmanji problem. Ja sada da raskinem ugovor, sutra bih imao gde da potpišem novi - istakao je Lalatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.