TRENER RADNIČKOG O PRELASKU MITROVIĆA U ZVEZDU! Nismo imali takav dogovor!
Stefan Mitrović, Foto: Starsport©

šTA JE, TU JE!

TRENER RADNIČKOG O PRELASKU MITROVIĆA U ZVEZDU! Nismo imali takav dogovor!

Tomislav Sivić govorio je i o početku kvalifikacija za Ligu konferencije

Objavljeno: 21:49h

Veliki udarac za Radnički iz Niša predstavlja odlazak jednog od najboljih igrača ekipe Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, i to samo nekoliko dana pred početak kvalifikacija za Ligu konferencije, što prema rečima trenera Tomislava Sivića nije bio dogovor.

- Kada na sve faktore dodamo odlazak Mitrovića, čemu se nismo nadali i nismo imali takav dogovor, da ode pre nego što završimo takmičenje u Evropi, ali i povredu Dimića, to su dodatni razlozi da budemo još pripravniji i ozbiljniji. Najviše od svega će nam posao otežavati veštačka podloga, jer to je potpuno drugi sport. Nismo imali priliku danas da je osetimo, tek ćemo sutra... Šta je, tu je, to nam je donela situacija kojoj moramo da se prilagodimo, imamo jedan jedini cilj, a to je prolaz u treće kolo i tu se sva priča završava - zaključuje Sivić.

Tomislav Sivić
foto: Starsport©

Ekipa Radničkog odradila je prvi od dva treninga po dolasku na Maltu gde će joj u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije u četvrtak od 19 sati rival biti Gzira.

Iskusni stručnjak uverava kako je dobro prostudirao rivala.

- Spremili smo se kao za svaku utakmicu. Imaju devetoricu stranaca, igraju 5-3-2, na kontre i polukontre. Imaju dvojicu napadača koji ostaju sami sa protivničkim štoperima i to može da bude opasnost. Moramo da budemo pametni, da iskoristimo njihove slabosti. Imaju par odličnih igrača, radi se o ekipi koja je namučila Slovan iz Bratislave, koja je pobedila Hajduk pre nekoliko godina.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.