MRKELA NAJAVIO NOVA POJAČANJA! Otkrio i kako stoje stvari kada je reč o najvećoj Stankovićevoj želji!
Mitar Mrkela, Foto: Starsport©

zagonetna izjava!

MRKELA NAJAVIO NOVA POJAČANJA! Otkrio i kako stoje stvari kada je reč o najvećoj Stankovićevoj želji!

Sportski direktor Crvene zvezde oprezan je po pitanju dolaska Nikole Maksimovića

Objavljeno: 17:11h

Napad je praktično kompletiran, iako Aleksandar Pešić nije parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom. Čekaju se pojačanja u defanzivnoj liniji. Štoper i desni bek, a možda i jedan igrač koji može da pokrije te dve pozicije, a to je Nikola Maksimović.

Svi itaijanski transfer novinari, sa velikim uticajem, objavili su da je bivši reprezentativac Srbije odbio prelazak u Leče i da zbog porodičnih razloga želi da karijeru nastavi u Srbiji. Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je nešto oprezniji.

Mitar Mrkela
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Nikola Maksimović je veliki igrač i uvek je interesantan Zvezdi. Igrao je na najvišem mogućem nivou. Međutim, u ovom trenutku nismo blizu dogovora. Šta će se desiti u narednih nekoliko dana, videćemo - ostao je zagonetan Mrkela.

Ipak, najavio je nove potpise.

- Treba očekivati nova imena. Naše treće pojačanje je Stefan Mitrović. Još nema 20 godina, dolazi u okviru naše ideje da ubrzamo i podmladimo ekipu. On je krilo, odlikuje ga izuzetna brzina, pratimo ga poslednjih godinu dana. Bilo je priče da dođe prošle zime, to se nije realizovalo. Biće lepa budućnost Crvene zvezde. Najvažnije je da je sada ovde - istakao je Mrkela.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.