FOTOGRAFIJA KOJA JE ODUŠEVILA ZVEZDINE NAVIJAČE! Mitrović će sada umesto selfija tražiti dobre lopte od Kataija!
Aleksandar Katai, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVA PRIČA!

FOTOGRAFIJA KOJA JE ODUŠEVILA ZVEZDINE NAVIJAČE! Mitrović će sada umesto selfija tražiti dobre lopte od Kataija!

Do susreta dvojice fudbalera došlo je u sezoni 2018/19

Objavljeno: 21:20h

Ranije danas, Zvezda je ozvaničila transfer doskorašnjeg igrača Radničkog iz Niša, Stefana Mitrovića (19). Njegov sada već bivši klub će na ime transfera dobiti više od 500.000 evra, pošto će taj iznos biti uvećan za troškove PDV-a.

On je bio jedan od najzaslužnijih za plasman Meraklija u kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto je na 38 utakmica za Radnički prošle sezone postigao ukupno 10 golova. Ipak, ono što je posebno oduševilo navijače njegovog novog tima je jedna fotografija koja je nastala pre četiri godine.

Naime, mladi Mitrović koji je tada imao samo 15 godina zamolio je Aleksandra Kataija za selfi, što ovaj naravno nije odbio. Sudbina je htela da ih ponovo spoji, s tim da Stefan sada (verovatno) neće tražiti selfi, jer će sa jednom od glavnih igrača tima deliti vreme na terenu u istom dresu.

Do susreta između Kataija i Mitrovića je inače došlo u sezoni 2018/19, kada je Stefan nastupao za kanadski Hamilton, a Aleksandar igrao za Čikago. Fotografija je nastala posle jedne od utakmica, a sada je ubrzano počela da se širi društvenim mrežama. Navijači su prosto oduševljeni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.