PONUDA KOJA MU ODGOVARA! Bivši fudbaler Zvezde dobija priliku da se dokaže na novoj adresi!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

transfer se privodi kraju!

PONUDA KOJA MU ODGOVARA! Bivši fudbaler Zvezde dobija priliku da se dokaže na novoj adresi!

Italija je definitivno zemlja kao stvorena za Miloša Vulića

Objavljeno: 17:42h

Nije sve teklo prema zamislima kad su plasmani u pitanju, ali je Italija definitivno zemlja kao stvorena za Miloša Vulića. Oprobao se u Seriji A, lane bio u Seriji B i taman kad se činilo da će usled ispadanja Krotonea u Seriju C morati u rang niže stigla je na adresu 25-godišnjeg veziste ponuda koja mu odgovara.

U narednoj sezoni Miloš Vulić će nositi dres Peruđe. Većina mediji na Apeninima prenosi da je bivši član Napretka i Crvene zvezde dogovio uslove selidbe na stadionu „Renato Kuri“, da su i klubovi našli model poslovanja, te da bi transfer uskoro trebalo da bude ozvaničen.

Miloš Vulić
foto: Starsport©

Nije naznačeno na koji vremenski period će saradnja biti ozvaničena, niti koliko će Krotone dobiti na ime obeštćenja, s obzirom da je Milošu ostala još godinu dana ugovora sa klubom iz Kalabrije. Zvao ga je i Kaljari, ali se klubovi nisu dogovorili oko uslova. Peruđa i Kortone jesu, pa će Miloš Vulić posle 47 utakmica za prethodni tim (dva gola, jedna asistencija) imati priliku da se dokaže na novoj adresi.

U sledećem prvenstvu jedan od ciljeva Peruđe biće da reprizira plasman u plej-of. Nada se da bi mogla i do promocije u elitni rang, pošto ju je pre nekoliko meseci na tom putu, u baražu, zaustavila Breša, da bi u narendoj rundi ispala od Monce koja se probila do Serije A.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.