ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE! Mitrović otkrio kako se brzo dogovorio sa Stankovićem oko dolaska! (VIDEO)
Predstavljanje Stefana Mitrovića, Foto: Printscreen/youtube/Crvena zvezda

ISPUNIO OBEČANJE!

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE! Mitrović otkrio kako se brzo dogovorio sa Stankovićem oko dolaska! (VIDEO)

U crveno-belom dresu zadužio je broj 80

Objavljeno: 16:46h

Stefan Mitrović, jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić" kao veliko pojačanje Crvene zvezde.

Prvak Srbije platio je pola miliona evra niškom Radničkom i dobio hitro krilo, nakon insistiranja trenera Dejana Stankovića. Mitrović nije krio oduševljenje u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele pred novinarima. - Prvi utisci su fenomenalni, jako sam srećan što sam potpisao za Zvezdu. Ostvario mi se san, veliki sam zvezdaš, isto kao i svi u porodici. Zvezda je veliki klub, najveći na Balkanu, možda i u Evropi. Želim da ostavim dubok trag u Crvenoj zvezdi - rekao je Mitrović.

U crveno-belom dresu zadužio je broj 80. Objasnio je i simboliku.

- Majka mi je rođena 1980. godine, a volim i Ronaldinja koji je u jednom trenutku karijere nosio ovaj broj.

Nije tajna da je Mitrović oduševio trenera Stankovića posle meča dva tima na "Marakani", kada mu je i prišao posle utakmice. - Stanković je najveći ime u srpskom fudbalu. Imam veliko poštovanje prema njemu, srećan sam što je video kvalitet u meni i što me je doveo. Posle utakmice me je pozdravio, pitao me je li hoću da dođem u Zvezdu, na šta sam mu odgovorio potvrdno. Pitao me je da li "Obećavaš li"? Obećao sam mu i pružio sam mu ruku.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom Mitrovića. - U ovom prelaznom hteli smo da ubrzamo i podmladimo ekipu. Stefan je mlad igrač, odlikuje ga brzina i pratili smo ga poslednjih godinu dana. Bilo je priče da će doći prošle zime, nije se realizovao, ali najbitnije je da se sada tu. Biće lepa budućnost Zvezde, želim mu da ovde ispuni snove - poručio je Mrkela.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.