ZA ZVEZDU LETNJI PRELAZNI ROK NIJE ZAVRŠEN! Sprema se prava bomba, STIŽE REPREZENTATIVAC!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

REALIZACIJA MOŽDA DO KRAJA NEDELJE!

ZA ZVEZDU LETNJI PRELAZNI ROK NIJE ZAVRŠEN! Sprema se prava bomba, STIŽE REPREZENTATIVAC!

Majkl Muriljo je prošle sezone na 29 mečeva za Anderleht postigao dva gola i upisao tri asistencije

Objavljeno: 22:31h

Crvena zvezda je potvrdila transfer Stefana Mitrovića iz niškog Radničkog, sutra se očekuje ozvaničenje Aleksandra Pešića, što će predstavljati kraj pojačanjima kada je u pitanju ofanzivni deo tima srpskog šampiona.

Međutim, letnji prelazni rok za čelnike crveno-belih nije završen. Čeka se dolazak Nemanje Milunovića i igrača na deficitarnoj poziciji desnog beka, posebno posle odlazaka Kristijana Pičinija i Milana Gajića.

Crveno-beli su prethodnih dana intenzivirali potragu za kvalitetnim rešenjima i čini se suzili izbor. Prema informacijama Mocart Sporta prvi pik Crvene zvezde za naslednika Kristijana Pičinija je reprezentativac Paname i član Anderlehta Majkl Muriljo. Nema sumnje da bi taj potencijalni transfer predstavljao pravu bombu, pošto je reč o igraču koji je bio vrlo zapažen u prošloj sezoni. Na 29 mečeva za Anderleht postigao je dva gola i upisao tri asistencije.

Majkl Muriljo
foto: Profimedia

Muriljo ima iskustva iz sa Prvenstva Sveta kada je, između ostalog, vojevao protiv Edena Azara. Trenutno prvi Zvezdin pik za poziciju desnog beka stigao je u Brisel u januarskom prelaznom roku 2020. godine iz Njujork Red Bula. Anderleht ga je platio 680 hiljada evra i vezao ugovorom do 2025. godine. Što znači da će Crvena zvezda morati dobro da se otvori i plati milionsko obeštećenje.

Pregovori sa Anderlehtom i Muriljom su intenzivni i očekuje se da se konkretizuju u narednih nekoliko dana. Možda i do kraja sedmice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.