ALER SE OGLASIO POSLAO TEŠKIH VESTI: Najavio borbu sa rakom testisa! (FOTO)
Sebastijan Aler, Foto: Profimedia

ohrabrio

ALER SE OGLASIO POSLAO TEŠKIH VESTI: Najavio borbu sa rakom testisa! (FOTO)

Zahvalio se svima na porukama podrške koje je dobio od sinoć. Jednu od njih, vrlo emotivnu, poslao je dojučerašnji saigrač iz Ajaksa, Dušan Tadić

Objavljeno:

Borusija Dortmund sinoć je šokirala fudbalsku javnost informacijom da je njihov novo napadaču ovog tima Sebastijanu Aleru otkriven rak testisa.

"Milioneri" su potvrdili da je Aler (nikako 'Ale' i 'Haler') napustio trening kamp u švajcarskom Bad Ragazu nakon što se na treningu požalio da se ne oseća dobro, a potom je odradio detaljne preglede.

Nažalost, reprezentativcu Obale Slonovače je otkriven tumor na testisima što je šokiralo visokog napadača, ali i sve u ovom klubu.

Sebastijan Aler
foto: Profimedia

Aler se vratio u Dortmund gde će u narednim danima uraditi detaljne preglede, a nakon toga će doktori odlučiti šta je najbolje da se uradi u ovom trenutku.

Nakon svega oglasio se i sam Aler koji se putem društvrenih mreža zahvalio svima na porukama podrške koje je dobio od sinoć. Jednu od njih, vrlo emotivnu, poslao je dojučerašnji saigrač iz Ajaksa, Dušan Tadić.

- Hvala svima koji su poslali poruku i dali mi podršku nakon jučerašnjih vesti. Moja porodica i ja vam se zahvaljujemo na tome. Sada sam fokusiran na oporavak i sigurno je da ću se vratiti još jači - poručio je Aler.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.