Depresija i alkoholizam se vezuju za njegovo ime: Ipak, prvu platu je potrošio na SJAJNU STVAR O KOJOJ JE MAŠTAO!
Adriano, Foto: Profimedia

Depresija i alkoholizam se vezuju za njegovo ime: Ipak, prvu platu je potrošio na SJAJNU STVAR O KOJOJ JE MAŠTAO!

Bivši brazilski fudbaler Adriano bio je jedan od najboljih napadača na svetu kada je igrao za Inter.

Objavljeno: 07:22h

Adrijano je oduševio fudbalski svet svojim nastupima u dresu Intera gde je zaista briljirao, ali kada se očekivalo da osvoji ceo svet i osvoji Zlatnu loptu doživeo je pad od kojeg nije mogao da se oporavi.

Nakon što mu je otac umro, Adrijano je bio depresivan i počeo je da pije, zbog čega ga je Inter na kraju prodao. Nekoliko godina je igrao u Brazilu, ali mu je noćni život bio važniji od fudbala.

Adrijano je završio karijeru pre nekoliko godina, ali će uvek biti tužan jer je izvesno da bi ostavio mnogo veći trag u fudbalu da se nije prepustio alkoholu i noćnim izlascima koji su mu uništili karijeru.

UNEZVEREN OD ALKOHOLA: Adriano nije znao gde udara! DETALJ IZ ŽIVOTA KOJI NIJE MOGAO DA PREBOLI! (VIDEO)

Danas Adrijano živi u Brazilu i nažalost ponekad se pojave njegove fotografije pijanog i jasno je da još uvek nije uspeo da se otarasi svog najvećeg poroka. Brazilac je nedavno pričao o svojoj karijeri, a jedno od pitanja bilo je i šta je uradio kada je dobio prvu "ozbiljnu" platu igrajući fudbal.

Taj novac je zaradio igrajući u dresu Intera, a mnogi su očekivali da će ga potrošiti na alkohol i noćne izlaske, ali nije bilo tako.

"Sećam se da sam tada zaradio oko 120.000 evra. To mi je bila prva plata i odmah sam znao šta ću sa njom. Kupio sam majci kuću i to mi je bilo najvažnije. Nikada nismo imali dobri uslovi za život i prvo ja to sam hteo da rešim. Ona i dan-danas živi u toj istoj kući i to je dokaz da sam taj novac potrošio na najbolji način", rekao je Adrijano.

MOŽE ĆERKA DA MU BUDE! Adrijano smuvao ovu CICU, a njena tetovaža na INTIMNOM delu će vam POMUTITI RAZUM! (FOTO)

Ovaj 40-godišnjak je potvrdio da će krajem ove godine organizovati meč koji će biti njegov zvanični oproštaj od igranja fudbala, ali se još uvek ne zna da li će se utakmica igrati na Meaci ili u Brazilu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.