TURCI PRIHVATILI PONUDU: Napadač se vraća u Zvezdu, ovo su detalji ugovora!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Dado Đilas

NEMA VIŠE DILEME!

TURCI PRIHVATILI PONUDU: Napadač se vraća u Zvezdu, ovo su detalji ugovora!

Dolazak Aleksandra Pešića dodatno je zaoštrio konkurenciju na najisturenijoj poziciji

Objavljeno: 17:51h

Očekivani epilog i povratak Aleksandra Pešića u Crvenu zvezdu su realizovani, pošto je Karagumruk prihvatio ponudu šampiona Srbije u iznosu od 800.000 evra uz bonuse u visini od 300.000 evropskih novčanica, saznaje Mocart Sport.

Iskusni golgeter nedavno je bio gost na stadionu "Rajko Mitić" kada se sreo sa čelnicima kluba i šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem, tom prilikom je postignut načelni dogovor sa napadačem nakon čega su inicirani pregovori šampiona Srbije i turskog kluba. Ponuda od 800.000 evra uz značajne bonuse bila je dovoljna da zadovolji apetite kluba koji sa klupe od nedavno vodi Andrea Pirlo te se Nišlija posle četiri godine vratio među crveno-bele.

Aleksandar Pešić
foto: Starsport©

Pešićev dolazak dodatno je zaoštrio konkurenciju na najisturenijoj poziciji za koju su do njegovog povratka konkurisali Ohi i Milan Pavkov.

Podsetimo, centarfor koji je nosio crveno-beli dres u sezoni 2017/18 od odlaska sa stadiona Rajko Mitić branio je boje Al Itihada, Sula, Makabija iz Tel Aviva i Karagumruka. Tokom prvog mandata 30-godišnji centarfor je upisao minute na 51 utakmici i postigao 29 golova.

(Espreso/Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.