MARKO LAZETIĆ PRED VELIKOM DILEMOM: Stigle ponude drugih klubova, da li napuštati Milan!?
Marko Lazetić, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

videćemo šta će biti

MARKO LAZETIĆ PRED VELIKOM DILEMOM: Stigle ponude drugih klubova, da li napuštati Milan!?

Leto je još dugo, nije isključeno da se još poneki tim uključi u trku za talentovanog napadača

Objavljeno:

Mladi srpski reprezentativac i fudbaler Milana Marko Lazetić biće prosleđen na pozajmicu tokom ovog leta, ali je i dalje neodređeno gde.

Nakon transfera u Milan prošlog januara iz Crvene zvezde za 5.000.000 evra, Lazetić je odigrao svega nekoliko minuta u prvom timu "rosonera" i to u Kupu protiv Intera u završnici, dok je većinu nastupa sakupio u dresu Primavere.

Nije još stigao da se upiše, adaptacija je i dalje u toku, a Milan želi da ga što pre gurne u "vatru". Stoga se radi na njegovoj pozajmici u jedan od italijanskih timova, a osim Kaljarija koji se spominje već neko vreme u trku za njega ušla je i Parma.

Marko Lazetić, FK Milan, Serija A
foto: Profimedia

Oba tima se trenutno takmiče u Seriji B i u Milanu njegov odlazak u taj rang takmičenja vide kao idealno rešenje. Ostaće u zemlji, učiti jezik i nastaviti navikavanje, a u istom trenutku sa svojim potencijalnim timovima vodio bitku za vrh tabele.

Leto je još dugo, nije isključeno da se još poneki tim uključi u trku za talentovanog napadača, ali za sada su Sardinija i Emilija Romanja destinacije koje ga mame.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.