PARTIZAN SE DOGOVORIO SA NAPADAČEM: Iliev smatra da je ovo najvažniji trenutak u prelaznom roku!
Ivica Iliev, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

zacementirali ovu poziciju

PARTIZAN SE DOGOVORIO SA NAPADAČEM: Iliev smatra da je ovo najvažniji trenutak u prelaznom roku!

Sportski direktor Ivica Iliev potvrđuje da napadač neće više ni razmatrati odlazak

Objavljeno: 16:43h

Mogao je Partizan u tekućem prelaznom roku da zaradi "brdo" novca od transfera Rikarda Gomeša, mogao je i najbolji napadač u Srbiji mirne duše da kaže: "dosta od mene, hoću da se oprobam u drugoj sredini", ali veza između kluba i igrača sa Zelenortskih ostrva odavno je prevazišla granice poslovnog.

Rikardo obožava Srbiju i Beograd, kao i njegova porodica, crno-beli u njemu, pak, vide lidera, prijatelja kluba te su danas seli za sto i sklopili najvažniji dogovor letnje "pijace", a to je da fudbaler i u narednom periodu bude deo ekipe, što je i sam želeo.

Rikardo je dao reč da neće napuštati Partizan, ljudi iz kluba su takođe pružili ruku prijateljstva i ne postoji bojazan da ekipa, a dešavalo se u prošlosti, ostane bez prvog napadača u smiraju prelaznog roka.

1 / 7 Foto: Starsport©

Sportski direktor Ivica Iliev potvrđuje da napadač neće više ni razmatrati odlazak i ponude, jer je izrazio želju da ostane u Partizanu u dužem vremenskom periodu.

- Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku, Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi, da tako kažem - u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni. Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti prema klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu - kaže za Telegraf sportski direktor Ivica Iliev.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.